Original topic:

S25 Ultra cihazımın kablosuz bağlantı sorunu.

(Topic created on: 03-21-2026 02:27 PM)
301 Views
Paron
Active Level 2
Options
Galaxy S

Cihazımı Bluetooth bağlantısında çok oyalıyorum arabama bağlanmayı kimi zaman reddediyor bile denebilir arkadaşımın kaçak redmisinin kablosuz bağlantısı daha iyi çalışıyor kulaklık geçişlerinde bir sorunum yok ancak araca geldiğinde tek tek izin veriyorum ki bazen izinleri de kabul etmiyor 4-5 defa Bluetooth'u kapatıp açmaktan yoruldum ve sıkıldım artık aşağı koydum şu görüntüleri zaten ben neden tek tek şu panellerle oyalanıyorum iphone 11 kullanan arkadaşımın cihazı bile benimkinden iyi entegre oluyor arabanın Bluetooth sorunu diye suçlayamam bile çünkü oda 2024 model bir araba sıfır bayisinden aldım. Samsung su temassız bağlantısını güçlendirsin artık çok yavaş

image

image

0 Likes
9 Comments
isim_00
Expert Level 5
Galaxy S
Bağlantıda xıaomı cok ıyı her telefonun Bağlantıda ıyı redmı cihazın bıle şebekesi bazı samsung cihazların cekmedıgı yerde bıle ceker garip bır sekılde Bağlantıda iyiler samsungun en nefret ettiğim olayo Bağlantıda yavaslıgıdır neredeyse gittiğim heryerde sebeke olmadığı İcin bunu cok deneyımledım
0 Likes
Paron
Active Level 2
Galaxy S
Değil mi entegre özelliği iphone taklitçisi olan redmi ürünleri bile samsungun 2. Plan cihazlara entegresinde oldukca iyi iş çıkarıyor
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Galaxy S
Cınlılerın en iyi yaptıgı sey dokunma parmakla cok uyumlu calısıyo samsungda hantallık var buds 3m bıle yakındaki cihazları tara acık olmasına ragmen 5 saniyede anca ekrana gelıyo baktım cok yavaş kapattım ıse yaramıyor kendim daha hızlı acıyom Bluetooth açıkkende yavaş gene
0 Likes
Paron
Active Level 2
Galaxy S
Kendi cihazlarına entegre olmakta doğrudan bir sorun yaşadığım hiç olmadı belkide sorunun kişiseldir. Ben sadece araçlarla ilgili bağlantı sorunlarını anlattim
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Galaxy S
Mac adresine cıhazımın izni verılı ama 4 tane wıfıden birine baglandıgımda İnternet verıyo diğerlerine bağlanınca İnternet bağlantısı yok dıyo Baska kisiler bağlandığında sorun yok bı tek bende oluyo bu
0 Likes
Paron
Active Level 2
Galaxy S
Şikayet et
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Galaxy S
Baska bir wıfıde ıse bazen baglandıgında İnternet bağlantısı yok dıyo sonra bıraz bekleyince İnternet gelıyo redmı cıhaz baglıyom direk baglanıyo bıde **bleep** wıfı 6 var modemde wıfı 6 redmı cihazda wıfı 6 bıle yok
0 Likes
Paron
Active Level 2
Galaxy S
Evet extra uğraştırıyor benimde sikayetim bu ama Bluetooth sadece
0 Likes
isim_00
Expert Level 5
Galaxy S
Bende Bluetooth 5.0 ondan olabilir belkı ama wıfı 6 da boyle sorun yasamam xiaomi 14 kullanıyodum bağlantı konusunda cok iyidi xıaomı Bağlantıda manyak bir sey
0 Likes