cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra alacaksanız Samsung'dan almayın

(Topic created on: 02-11-2025 05:01 AM)
441 Views
ilyaskaradeniz
Active Level 3
Options
Galaxy S

Ekran görüntüsü 2025-02-11 044055.png

Ön Şipariş.png

Ön siparişle silikon kılıfla 85.200 TL'ye aldığım telefon henüz kargolanmamışken internette 80 bin liraya satılmaya başlanmış 512GB'lık modeli. kısacası ön sipariş saçmalığı ile verdikleri hediyeleri parasıyla bile alsanız daha ucuza geliyor ve hemen teslim ediyorlar. birde size müşteri gibi davranıyorlar samsung babasının hayrına bu işi yapıyormuş gibi davranıyor.

Bu arada ön sipariş sürecini o kadar mükemmel yönetip gelen siparişleri ulaştırmışlar gibi bir de ön sipariş tarihini 14 şubata kadar uzatmışlar daha çok kişiyi mağdur etmek için.

7 Comments
GalaxyS23u
Active Level 7
Galaxy S
Üzüldüm yazık olmuş insanın hevesinide kırıyorlar.
Galaxy S

heves edip ön siparişle alıyorsun erkenden ulaşacaksın diye millet sıkıldı cihazından ben hala kargolanmasını bekliyorum. ödediğim ücretin kredi kartıma kısa sürede yatacağını bilsem iptal edip başka yerden alırdım

GalaxyS23u
Active Level 7
Galaxy S
Şuanda amazondan alsam yarın teslimat yazıyor
Galaxy S

evet bir çok yerde öyle. birde müşteri hizmetlerini arıyorsun babalarının hayrına bu işi yapıyormuş gibi konuşuyorlar.

0 Likes
KrDdS23
Active Level 7
Galaxy S
Bu zaten uzun zamandır böyle süregelen bir durum. Samsung'un kendi websitesi her zaman daha pahalıya satar. Size bağlı iptal edip etmemesi siparişi şu anda ama hayırlısı sizin için
Galaxy S
Ne cihaz alabiliyorsun ne yazılım güncellemesi alabiliyorsun , ah samsung ah ,bu işin tadı kaçıyor söylim
BurakEA
Active Level 8
Galaxy S
Bende s23 ultra almayı düşünüyorum samsung da 53 bin bi fiyatta amazonun kendisi satıyor 49 bine
0 Likes