Resolved! Solved

Original topic:

S25 Ultra Kamera Lensleri

(Topic created on: 08-10-2025 12:41 PM)
473 Views
ilkrmrt
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba, birkaç forumda vs. S25 Ultra'nın kamera çevresindeki siyah halkanın kendiliğinden düştüğünü/kolayca çıktığını okudum. (Lens koruyucu değil, telefonun hali hazırda parçası olan, kameranın etrafındaki siyah çerçeve)

Böyle bir durumla karşılaşan veya duyan var mı? S25 Ultra'ya geçiş yapacağım, bu durumdan kaynaklı biraz çekindim.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
NaimGalaxy_
Active Level 7
Galaxy S
Yok ya gerçek değil, onu ancak zorlarsan çıkar ve bayağı sıcak yerde bırakırsan ve onu biraz zorlarsan da çıkar. Çünkü yapıştırıcıyla yapıştırılmış ve eğer böyle bir şey olursa da ki zorlamazsan da olamaz, çıkarsa görüntü bozukluğu olmuyor, S24 serisi gibi oluyor. Yani kamerada bir bozukluk olmuyor veya görünüşünde arka bölümün.

View solution in context

Solution
mirzabey
Active Level 4
Galaxy S
Kral çıktığından beri kullanıyorum telefonu, 60 derece sıcakta da kullandım 158 kere düşürdüm takla da attırdım, bu neymiş ya deyip sökmeye de çalıştım asla çıkaramazsın. Ayrıca şunu da ekleyeyim 3 4 nesildir kamera lensleri aynı en ufak bir ekleme yok brom. S26 Ultra da 1 inç ana kamera lensi geleceği konuşuluyor. Büyük ihtimal gelecek. Ufak tefek tasarım değişikliği de olacak gibi. Ben şahsen direkt s26U ya geçerim bu şartlarda. Eğer imkan varsa 4 5 ay bekleyip s26U almanı tavsiye ederim.

View solution in context

Solution
Emrepa_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim ben de aynı şüpheyle araştırdım ve her yerde Hindistan'da olan olayın fotoğrafını gördüm ve başka vaka görmedim. Belki de kendi çıkarmak için uğraştı çekti fotoğrafını. Şu an severek kullanıyorum ve bazen arabanın içinde sıcakta bekliyor. Herhangi bir sorun olmadı şu ana kadar

View solution in context

10 Comments
Solution
NaimGalaxy_
Active Level 7
Galaxy S
Yok ya gerçek değil, onu ancak zorlarsan çıkar ve bayağı sıcak yerde bırakırsan ve onu biraz zorlarsan da çıkar. Çünkü yapıştırıcıyla yapıştırılmış ve eğer böyle bir şey olursa da ki zorlamazsan da olamaz, çıkarsa görüntü bozukluğu olmuyor, S24 serisi gibi oluyor. Yani kamerada bir bozukluk olmuyor veya görünüşünde arka bölümün.
ilkrmrt
Active Level 4
Galaxy S
Çok teşekkür ederim
0 Likes
NaimGalaxy_
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim
0 Likes
Solution
mirzabey
Active Level 4
Galaxy S
Kral çıktığından beri kullanıyorum telefonu, 60 derece sıcakta da kullandım 158 kere düşürdüm takla da attırdım, bu neymiş ya deyip sökmeye de çalıştım asla çıkaramazsın. Ayrıca şunu da ekleyeyim 3 4 nesildir kamera lensleri aynı en ufak bir ekleme yok brom. S26 Ultra da 1 inç ana kamera lensi geleceği konuşuluyor. Büyük ihtimal gelecek. Ufak tefek tasarım değişikliği de olacak gibi. Ben şahsen direkt s26U ya geçerim bu şartlarda. Eğer imkan varsa 4 5 ay bekleyip s26U almanı tavsiye ederim.
ilkrmrt
Active Level 4
Galaxy S
Çok teşekkür ederim, bekleme imkanım yok maalesef. Kısmet olursa seneye artık s26U
mirzabey
Active Level 4
Galaxy S
Ne demek ne demek 🙏
Solution
Emrepa_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim ben de aynı şüpheyle araştırdım ve her yerde Hindistan'da olan olayın fotoğrafını gördüm ve başka vaka görmedim. Belki de kendi çıkarmak için uğraştı çekti fotoğrafını. Şu an severek kullanıyorum ve bazen arabanın içinde sıcakta bekliyor. Herhangi bir sorun olmadı şu ana kadar
ilkrmrt
Active Level 4
Galaxy S
Çok teşekkür ederim. Çevremde kullanan da olmayınca aklımda kaldı, içim rahatladı şimdi burada sorunca 😄
Emrepa_S25U
Active Level 6
Galaxy S
Rica ederim. Bir de ben S24 ultradan geçtim. Onda sinir olduğum ne kadar sorun varsa **bleep** çözülmüş. Ayrıca sana önerim cam olarak benks ultra shield hd camını al. Parmakizi okuyucusunda çok sorun yaşayan bir kardrşin olarak önerim bu olur. Şimdiden hayırlı olsun😊