Original topic:

S25 Ultra IMEI sorunu

(Topic created on: a month ago)
192 Views
aadfuzuli
Active Level 1
Options
Galaxy S

2025 yazında yurtdışında almıştım telefonu. Birinci slota SIM kartımı takıp 4 ay kullandım, sonra süresi dolunca ikinci slota taktım ama takarken ikinci bir sim kart kullanarak bir işlem yapmam gerekmişti ne yapıldığını tam hatırlamıyorum. sonra 2. imei nin süresi devam ederken araya yılbaşı giri süreler yenilendi. senenin başından beri imei 2 yi kullanıyorum bugün süresi doldu. imei 1 e geçmek için slotu değiştirsem de imei 2 de kalıyor. başka bir sim taktığımda imei 1 e koyuyor ama ana sim kartımı taktığımda nereye takarsam takayım imei 2 kullanıyor ne yaptıysam olmadı.

0 Likes
8 Comments
analogsaatci
Active Level 7
Galaxy S
2. Sim kartını da alın hangi operatörü kullanıyorsanız
0 Likes
aadfuzuli
Active Level 1
Galaxy S

2. sim kartı almadan bir çözümü yok mudur

0 Likes
analogsaatci
Active Level 7
Galaxy S
Kapanan sim yerine takın 1 tanesini diğerini de kullanmak istediğiniz yere
0 Likes
aadfuzuli
Active Level 1
Galaxy S

başka bir şekilde çözdüm teşekkürler

0 Likes
analogsaatci
Active Level 7
Galaxy S
Nasıl çözdünüz hocam söyleyin bizde bilgilenelim 😂
0 Likes
aadfuzuli
Active Level 1
Galaxy S
Hocam inanın ben de anlamadım. Kendi sim kartımdan farklı iki kartı taktım, taktığım kartlardan biri kapalı imeiye diğeri de açık olan imeiye bağlandı. Sonra rastgele birini çıkarıp kendiminkini takıp denedim olmayınca diğeriyle kendiminkini değiştirdim vs bir süre böyle rastgele denedim en sonunda benim kartım açık olan imeiye bağlandı bir şekilde.ilk başta iki sim kartı taktıktan sonra sim kart seçme ekranından hangisini seçtiğimizle alakalı muhtemelen ama kesin bi bilgim yok.
0 Likes
analogsaatci
Active Level 7
Galaxy S
Garip gerçekten ancak bir laf vardır ya çalışıyorsa dokunma diye en iyisi çalışıyorsa hiç kurcalamayın😂
aadfuzuli
Active Level 1
Galaxy S
Aynen öyle😂
0 Likes