Original topic:

S25 Ultra Grenli ekran

(Topic created on: 11-20-2025 10:23 AM)
318 Views
545481
Active Level 7
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce n11den s25 ultra aldım kasım indirimleriyle 

Ama s24 ultrada özellikle meşhur olan grenli ekran **bleep** da var özellikle koyu gri tonlarında bildirim panelinde belli oluyor ve hd+ çözünürlüğe alınca artıyor ama qhd+ da da çok belli oluyor. Yani dxomarka göre dünyanın en iyi ekranları listesinde 3. Bu telefon. Bu tür sorunlar can sıkıyor.
Tab s9 ultra kullandım 1 sene ve şimdi tab s10 ultra kullanıyorum bunlarda da çok bariz var koyu tonlarda video falan izlerken kenarda renk değişimleri ve tuhaf katmanlar falan çıkıyor. Paneldeki piksellerin parlaklığı eşitlenemiyor.

S25 ULTRADA BU SORUNU YAŞAYAN VAR MI VE SERVİSE VERSEM DEĞİŞİM SAĞLAR MI ?
23 Comments
545481
Active Level 7
Galaxy S
Düz s23 ten geçtim ve s23 te de vardı ama o kadar belli olmuyordu küçük ekranlı diye. ama renk katmaları onda da çok belliydi
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Bi ss atabilirmisiniz tam olarak nasıl birşey
0 Likes
545481
Active Level 7
Galaxy S
Hocam ssle belli olmaz ekran fotoğrafı yazılımsal olduğu için ama şu şekilde atayımbEc8Eh4xgg.jpg
0 Likes
545481
Active Level 7
Galaxy S
Birde kamerada çok belli olmuyo bu uygulamada kalite düşürüyor ama gerçekte çok belli oluyor müş hizmetlerinden servis bilgisi aldım gideceğim yakında
0 Likes
Akdemirss
Active Level 2
Galaxy S
O benim s24 plustada var knk
0 Likes
545481
Active Level 7
Galaxy S
Servise götürdünüz mü değişim veya onarım dediler mi hocam
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Tema ayarlarınızı varsayalan yapıp, renk paletini de varsayalan yaparak tekrar bakabilirmisiniz, bazen good lock eklentileri de yapıyor bu tarz sorunlar
0 Likes
545481
Active Level 7
Galaxy S
Tabi ki zaten tema kullanmıyorum palet de sıfırladım goodlock da sadece pentatic kullanıyorum home up , wonderland ve diğerleri yüklü değil WFX9S8AcRy.jpg
0 Likes
OmerF424
Active Level 6
Galaxy S
Mesela bende de şuan wp ta klavyeyi aşağıya indirince ekranın yarısı mavi oluyor, forumda birçok arkadaşta bu sorun var ve düzelmiyor. Benim sayfamda var ilgili konu
0 Likes