cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra Beyaz

(Topic created on: 12-14-2024 02:49 AM)
224 Views
MehmetCeylan45
Active Level 7
Options
Galaxy S

ae058718-b02a-4afc-9dcc-dc5bbd632f97.jpg

S25 Ultra'nın dört geleneksel rengi arasında beyaz, beyaz arka kapak ve gümüş orta çerçeve yer alıyor. Resmi adı: Titanium Whitesilver.

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu sefer kötü duruyor S25 ultra
0 Likes
Galaxy S

Benim için kamera çerçeveleri falan önemli değil. Önemli olan fotoğrafların ve videoların kalitesi. Ekran kumlanma sorunu. M13 ekran da bunlar bazı ekranlar da vardı. M14 ekranı koysalardı süper olacaktı.  Belki bir sürpriz ile M14 ekran gelebilir.  Ayrıca ONE UI7 benim için çok önemli. Şarja falan takılmıyorum. Batarya kapasitesi 5500 mah olsaydı daha güzel olurdu tabi. Yine 5000 mah batarya da iyi. Snap dragon 8 Elite for Galaxy olur mu bilemem. 

0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Bence acayip şık duruyor. Köşelerin yumuşatılması gerçek bir premium hissiyat uyandırıyor. Bakalım cihazın performansı 2025'in "Amiral Gemisi" ünvanını hakedecek mi? iP16 PM'in üzerine çıkmayan bir performansı olursa çöpe atmak daha mantıklı olur
Galaxy S

Evet duruşu görsel olarak çok premium. Köşelerin yuvarlatılması güzel oldu. Performans olarak ıphone16 PM yi geçer tahminim. 

Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Apple'ın yeni cihazları her zaman Samsung'dan sonra çıkıyor. Daha güçlü bir performans sunarak daha iyi bir izlenim bırakıyor. Samsung'un yapması gereken 16'dan daha iyi bir performans sunmak değil, 16'yı en az ikiye katlamak
0 Likes
Galaxy S

2 ye katlaması zor. Bunu yaparsa maliyet artar ve bu fiyata etki eder. Bu sefer telefon satamazlar. Her iki büyük firma da bunları göz önün de bulundurmak zorun da. 

0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Samsung 16 PM'i ikiye katlayamazsa Apple önümüzdeki yıl 16 PM'i ikiye katlar. Açıkçası S25 U'nın S24 U'dan aman aman bir performans farkı sergileyeceğini düşünmüyorum hocam
Galaxy S

Katılıyorum sana. Fazla bir performans beklemiyorum. Elin de s24 Ultra olanların da geçeceğini sanmıyorum. S23 Ultra olanlar bel ki fakat s22 Ultra olanlar geçer.

Motun
Active Level 8
Galaxy S
Gayet iyi tasarım lakin 22 23 ultra tasarımları halen daha premium. Kavisli ekran klas duruyor gerçekten.