cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Ultra Özellikleri Ice Universe Tarafından Paylaşıldı

(Topic created on: 09-10-2024 08:22 AM)
271 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşattı desem yeridir. S22 Ultradan beridir aynı sensörleri kullanıyor sadece yazılım düzeltmesi ekliyorlar. Halen 3x 10mp zoom eklemeye çalışıyorlar gereksiz bir şekilde. Kamera sensörleri eski nesil maalesef ki. Samsungun artık kamerada devrim yapması gerekiyor.

image

8 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Genellikle samsung her yıl yeni s serisi modellerinde fazla yenilik yapmaz genel olarak büyük bir yeniliklerden bahsediyorum. O yüzden s26'da belki bir şeyler değişebilir.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S22 den beri 3 nesil geçti artık yenilik yapmanın vakti geldiğini düşünüyorum
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Çok haklısınız bende yenilik yapmasının zamanı geldiğini düşünüyorum. Benim düşüncem bu konuda rakip markanın politikasını biraz takip ediyor gibi.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle görünüyor. Bakalım
BurakEA
Active Level 8
Galaxy S
S27 de duymuştum büyük değişikliği
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
S27'de olabilir ama bana göre s26'da büyük gelişmeler yaşanacak gibi 4 senedir aynı tasarımlar ve vb. özellikler ile çıktı s21,s22,s23,s24 ve yeni gelecek s25'de birbirleriyle aşağı yukarı benzer. Ben o yüzden s26'da hem tasarım değişikleri hemde donanım özelliklerinde daha çok değişiklik bekliyorum.
Galaxy S
Her yıl yeni çıkan amiral gemilerde gözle görülen pek değişiklik olmuyor samsung için değişim şart
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle