Resolved! Solved

Original topic:

S25 ULTRA TİTREŞİM

(Topic created on: a month ago)
147 Views
GökTürk_S25ULTRA
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba, cihaz titreşimde titrediğinde bi farklı titriyor, titrediğinde s pen kalemin olduğu o haznede bi ses geliyor gibi, S25 Ultra kullanan arkadaşlarda böyle bir sorun yaşayan var mı ??

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
S25 Ultrada değil ama S23U da yaşamıştım bu durumu, s pen tam oturmadığı için cihazın titreşimi bi değişikti. S penin kenarına minik bir elektrik bandı yapıştırıp sorunu çözmüştüm.

View solution in context

Solution
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
Teknik anlamda sorun olmaz hocam, yalnızca titreşim biraz garip hissettiriyor, eğer denemek isterseniz, s penin herhangi bir tarafına s pen kaleminin tepesindeki kısım kadar hatta biraz daha dar minik bir bant yapıştırarak çözebilirsiniz.

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Ilk aldigimda bende bundan şüphelendim 3 S25 ultrada denedim hepsinde vardı

View solution in context

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Yok yok sorun yaratmaz için rahat olsun

View solution in context

7 Comments
Solution
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
S25 Ultrada değil ama S23U da yaşamıştım bu durumu, s pen tam oturmadığı için cihazın titreşimi bi değişikti. S penin kenarına minik bir elektrik bandı yapıştırıp sorunu çözmüştüm.
Galaxy S
Bu durum bende de var sanırsam, evet kalem tam oturmuyor gibi, sıkıntı olur mu peki öyle olunca yani böyle kullansam sorun olur mu, aklım takılıyor yoksa
0 Likes
Solution
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
Teknik anlamda sorun olmaz hocam, yalnızca titreşim biraz garip hissettiriyor, eğer denemek isterseniz, s penin herhangi bir tarafına s pen kaleminin tepesindeki kısım kadar hatta biraz daha dar minik bir bant yapıştırarak çözebilirsiniz.
Galaxy S
Pek rahatsız etmiyor arada bir oluyor ama dediklerini dikkate alacağım, Teşekkürler
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Ilk aldigimda bende bundan şüphelendim 3 S25 ultrada denedim hepsinde vardı
Galaxy S
Merhaba Alfa, o zaman kronik diyebilir miyiz buna, ya pek rahatsız etmiyorda arada bir oluyor bu, titreşimde telefonun açısını değiştirirsen belli oluyor bu olay yoksa durduk yere olmuyor, bir sıkıntı olmaz değil mi alfa, böyle sıkıntılar çıktımı kafam oraya takılıyor, takıntı gibi birşey oluyor ama pek kafayı takmamaya çalışıyorum, o yüzden bir çare aramak için buraya yazdım
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Yok yok sorun yaratmaz için rahat olsun