cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 ULTRA ONE UI7 ORANTISIZ GÖRÜNÜM

(Topic created on: 05-13-2025 09:37 PM)
186 Views
Hakan1000
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Uzunca süre s24 ulta ui 6.1 kullandım ve gercekten cok stabil ve görüntü olarak kitap gibi temiz ve düzgün bir arayüzüdu. Fakat s25 ultra ya geçtikten sonra ozellikle ANA EKRAN ve BILDIRIM AYAR PANELI ekrana gore çok orantısız ve dengesiz ayarlanmış. Ana ekranda Boşluklar fazla simgelerin widget lerin arasındaki mesafe orantısız kenarlarda boşluk çok fazla butun simgeler orta kısma doğru odaklanmış. Yani bunu kim neden tasarladı anlamam çok zor. Bildirim paneli ve bildirimler çok aşağıda ve bildirim balonları gereğinden fazla büyük. Bukadar BASTAN SAGMA BIR YAZALIM CIKARTILMIS OLMASI SAMSUNG OLARAK YAKISTIRAMADIM. TELEFONDAN IYICE SOGUMAK UZEREYIM. 6.1 deki dengeli ve optimum tasarımı lutfen geri verin. YADA ACIL DUZENLEME YAPIN. GOODLOCK vs bile kullanarak ayarlama düzgün yapılamıyor

3 Comments
Berattd
Active Level 4
Galaxy S
Widgetlara ve orantisizliga katiliyorum bende bir ana ekran tasarimj yapayım dedim orantisiz oluyordu her sey
0 Likes
user-92736282
Active Level 7
Galaxy S
Evet bildirim boyutu saydamlığı kilit ekranındaki duruşu çok kötü olmuş
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
en saçma şeylerden biride ana ekranı 4+6 veya yukseltince widget'larin aralarindaki mesafede değişiyor ve çok kötü bir durum cidden