Original topic:

S25 ULTRA HEPSİ BURADA

(Topic created on: 03-07-2025 10:13 PM)
823 Views
GökTürk_S25ULTRA
Expert Level 2
Options
Galaxy S

image

Arkadaşlar görselde ki şu fiyata s25 ultra 1Tb gri olanını almayı düşünüyorum sizce nasıl alınır mı, satıcıya sordum da, Samsung Türkiye kvk garantilidir dedi, fatura vs hepsi var, kutu zarar almaması bakımından sarılıp geliyormuş, tek ürün kalmış, alanlar var yorumlarda ve memnunlar orjinal Samsung Türkiye garantildir diyorlar, normalde vatandan alacaktımda orada da 1tb liğe 101 bin tl diyorlar, orada çok veriyor, yani bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz ? Teşekkürler.
36 Comments
Galaxy S
Satıcı kim
Galaxy S
Alternatif grup diye bir satıcı, alanların yorumları olumlu, orjinal olduğu söyleniyor kvk Samsung Türkiye garantili, tek ürün kalmış 1741374996915.jpg
Galaxy S
Bence bulaşma derim , bilmediğin yerden satın almak çok risklidir , tabi karar senin ama ben olsam almazdım
Galaxy S
Fiyatı iyi yorumlar güzel aklıma takıldı birde 1tb olunca aklımı çeliyor
Galaxy S
Yalnız dikkat et yorumlar hep aynı satıcıya yapılmamış olabilir
Galaxy S
Misal buda 16 pro max aynı satıcı 933 yorum var ve baktığımda herkes memnun 1741375644954.jpg1741375644978.jpg
Galaxy S
Sen bilirsin karar tamamen senin ama ben asla internetten telefon almam , ya orjinal samsung mağazasından ya operatörlerden yada teknoloji mağazalarından en garantisi bu benim düşüncem
Galaxy S
Bende bu zamana kadar telefonları vatandan aldım ama bu kez internetten bi şansımı deneyim diyorum
Galaxy S
Şimdiden hayırlı olsun o zaman , güle güle kullan