cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Serisi için Snapdragon 8 Elite

(Topic created on: 01-13-2025 12:11 AM)
247 Views
SemihGalaxyS23
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

Umarım doğrudur. Sence Türkiye satışı Snapdragon 8 gen 3 için S24 Ultra versiyonu varken. Artık S25 tüm serileri Snapdragon işlemcili Türkiye de hayal eder miyiz?
9 Comments
Galaxy S
Biz hayallerimizi maziye gömdük 😂
Galaxy S
Aga öyle hayaller varki ama Intel ile Amd kapışıyordu öyle düşün bu da Exynos ile Snapdragon kapışıyor. Dediğimiz gibi Exynos 2100 önce en kötü Exynos 990/9820/8895 gibi ısınma ve batarya sebepleri bunlar. Snapdragon 8 gen 1 maalesef çözemedi. Ama Gen 2 TSMC tarafında çözüldü onlar özel cip üretimi daha uzun ömrüdür.
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler 😊
Galaxy S
Rice ederim.
Urungu81
Active Level 7
Galaxy S
55k fiyat ile türkiyeye geliyorlar s23 256 yı ben 30k ya aldım ben s23 bi 7 sene kullanırım herhalde 😂
ilke35
Active Level 4
Galaxy S
Zor be bu işler kardeş
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
Diyorlar Öyle Ama Bakalım Gerçek Olacak Mı
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bu sefer de pahalı olacak exynos olunca ucuz oluyor
by_silent
Active Level 7
Galaxy S
Samsungun qcom ile anlaşması büyük. Çipin maliyeti telefonların fiyatını doğru orantıda etkileyecek. Tüm cihazlar elite işlemciyle gelirse ki hem de elite çipi apple çipini geride bırakmışken gelirse büyük yankı olur. Cebi yakan cinsten bir fiyat çıkarsa Türkiyedeki kâr marjını düşürebilir diye düşünüyorum sonra aklıma cebinde otobüse binecek parası olmayan ama son model telefonu olan insanlar geliyor. Bir yankı niteliği taşısa da ben diğer cihazların Exynos ile gelmesini isterim. Yorumu fazla uzatmayacağım bir SoC düşünün kendi ekosistemi için tasarlanıp geliştirilip özelleştiriliyor...