Original topic:

S25+ Pil

(Topic created on: 10-26-2025 04:20 PM)
314 Views
Emir000
Active Level 5
Options
Galaxy S

3 Gün önce S25+ 256 Gb aldım fakat şarjı hızlı bitiyor gibi geldi YouTube'dan testlerini seyrettim ve sanki benimki hızlı bitiyor gibi zamanla optimize olup düzelir mi ? 

35 Comments
byrmclk05
Active Level 10
Galaxy S
Kullanıma göre değişiyor. İlkten bana da öyle geldi ama şimdi iyi. Cihaz s25
Emir000
Active Level 5
Galaxy S
Bataryası daha büyük diye Plus olanı aldım bakalım umarım biraz daha iyileşir . Bir de acaba çözünürlüğü Qhd+ yapmam çok mu etkiledi pili sizce tekrar Fhd+ yapmalı mıyım ?
0 Likes
byrmclk05
Active Level 10
Galaxy S
Ben 3 sene s22 ultra kullandım. Qhd+ da. Hiç bir **bleep** görmedim. Çünkü çözünürlüğü düşürsenizde aynı panel çalışıyor. Tabi yazılımsal olarak düşük göstetiyor ama çok çok küçük **bleep** olur gibi geliyo bana. O yüzden cihaz canavarken veli nimetlerinden faydalanmak lazım
0 Likes
Mali_19
Active Level 6
Galaxy S
S25 ne kadar ekran süresi veriyor ve memnun musunuz genel anlamda
byrmclk05
Active Level 10
Galaxy S
Ben sürekli yolda olduğum için değişiyor. En fazla 6.15 saat aldım. Ama mobil veri konum sürekli açıktı. Şimdi evdeyim wifi bağlı. Şarj yüzde 65 ve 3 saat ekran süresi veriyo. Genel olarak bana fazlasıyla yetiyor. Almayı düşünüyosanız pişman olmazsınız
0 Likes
Mali_19
Active Level 6
Galaxy S
Fe modellerinki daha mı iyi oluyor 24fe 25fe gibi. 25fe düşünüyordum da düz 25 alsam batarya daha mı kötü fe'den
0 Likes
byrmclk05
Active Level 10
Galaxy S
Fe nin bataryası yanlış bilmiyorsam daha büyük. Ama işlemci farkı var. Zamanla işlem hızı düştükçe pil aynı oranda düşer gibi geliyor bana. Bana önce hızı lazım. Ama siz çok takılmıyorsanız fe bütçe dostu olabilir.
0 Likes
Mali_19
Active Level 6
Galaxy S
Anladım teşekkür ediyorum 🙏
byrmclk05
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim
0 Likes