Resolved! Solved

Original topic:

S25+ Pil sorusu/sorunu

(Topic created on: 08-14-2025 03:31 AM)
267 Views
AnilABs25plus
Active Level 1
Options
Galaxy S
Arkadaşlar bu süre az mı değil mi kestiremiyorum ama gün içinde telefonumu 2 kere sarja takıyorum nerdeyse.Üstelik gece 20de falan biraktigim sarj sabah uyandığımda 5-6 falan oluyor.Bu değerler normal mi veya değilse bir öneriniz var mı?(Wifi mobil veri karışık 120hz Fhd)

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
Kullanmadığınız (az kullandığınız da olur) ve bildirim gelmesini önemsemediğiniz uygulamaları cihaz bakımı > pil > arka plan kullanımı kısmından derin uyku moduna alın, baya f.ark edecektir. Şu anki ekran süreniz ise çok anormal değil, özellikle günün belli bölümlerinde dışarda ve yüksek parlaklıkta kullanıyorsanız ki mobil veri de dahil fena bir ekran süresi değil ama yaz sonlarında pil süreniz artacaktır. Hem havaların soğuması hemde benzer dönemde gelecek UI8 güncellemesi ile piliniz daha iyi hâle gelecektir.

View solution in context

10 Comments
AnilABs25plus
Active Level 1
Galaxy S
Telefonu alalı 1 ay 20 gün oluyor
0 Likes
AnilABs25plus
Active Level 1
Galaxy S
Bunlar da onceki günler 1755132175181.jpg1755132175189.jpg
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy S
QHD+ ise normal
0 Likes
AnilABs25plus
Active Level 1
Galaxy S
Malesef FHD+
0 Likes
XSUİT
Active Level 7
Galaxy S
Ben günde 1 defa şarj ediyorum. Gayet güzel gidiyor şarjı. Kullanımınıza göre değişim gösterir. Çok şarj yiyeyen uygulamaları kaldırın derim.
0 Likes
AnilABs25plus
Active Level 1
Galaxy S
Çok sarj yiyenleri cok aradım bulamadım.Bir öneriniz var mı?
0 Likes
XSUİT
Active Level 7
Galaxy S
Gereksiz uygulamaları silin. Çok yer kaplamasın. Telefon zaten çok fonksiyonlu. Zaten kendinden işlevsel çoğu uygulamaları çalıştırıyor. Buda şarj sorununu oldukça etkilemekte.
0 Likes
AnilABs25plus
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler temizledim biraz.Değisim olur umarim🙏
XSUİT
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim. Benim telefonda s25 ultura.