cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Pil Kullanımı

(Topic created on: 02-09-2025 06:43 PM)
285 Views
mtrnn
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

İlk birkaç hafta yapay zeka kişinin kullanımlarını öğrenmek için biraz daha fazla pil tüketiyor diye duymuştum. Bugün altıncı gün.
8 Comments
ensareiz
Active Level 8
Galaxy S
Mük
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Çok güzel bir süre bence
Alickk
Expert Level 5
Galaxy S
Başarılı 😊👏😮
Galaxy S
Bence benimki de iyi optimize ediyor, 8 saate kadar çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Yoğun kullanıma alışığım zaten, yoğun kullanımda biriyim yani. Ama daha fazla giden pillerin var bunu bende zamanla görücem.
mtrnn
Active Level 6
Galaxy S
%74 pil kullanımı ile 6 saat ekran süresi elde ettim. Bana göre yeterli seviyede. Önceki cihazım olan Redmi note 9S ile benzer.
0 Likes
Galaxy S
S22 Ultra'yla aynı işte, ben de öyle. Yorum yaptım aynen s25 ulturada buna benzer ekran veriyor . Beni üzen hiç değişiklik olmaması ekran parlaklığı ve pil sorunları yazılım değişmiyor ya optimize ediyor benim ki ama seninkide böyleyse aynı düşüncedeyim. Yani s24 ultura ve diğeri ile arada hiç **bleep** yok ui7 ve basma kalıp işlemci ve ram dışında birde log kamera desteği var.
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Her şeyi kisarsam s24 ultrada 1 saat e yuzde 10 gidiyor muhtemelen 720p ekran kullanmiyorsun sen
mtrnn
Active Level 6
Galaxy S
Cihazın ayarlarıyla hiç oynamadım, kutudan ne çıktıysa o. 120hz'de kullanıyorum.
0 Likes