cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Kamera

(Topic created on: 02-08-2025 10:01 PM)
273 Views
mtrnn
Active Level 3
Options
Galaxy S

S25 cihazımda garip bir durum var. 50 megapiksel olan ortadaki lensle çekilen yani 3x'e kadar büyütülen çekimlerim net çıkmıyor. 3x'ten sonrakiler (en alttaki kamera lensine geçince) çok daha net görüntü elde ediyorum. Bu bozulma neden yaşanıyor, ben bunca parayı boşa mı ödedim? Aramızda başka bu durumu yaşayan var mıdır S serisi cihazlarda? Önceki cihazım olan Redmi Note 9S cihazım 1x'te inanın ki daha net çekiyordu. Aşağıdaki iki fotoğraf da aynı konumdayken odaklandı, lensler temiz. İlk fotoğrafta yazılar okunmazken (1×) ikincisinde çok net okunuyor. (3x) Bu konuda nereye başvurmalıyım? 

image

image

20 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Var ve her yazılımla da daha da kötüleştiğini göreceksin , yazılımsal sorunlar ,malesef müdahale edebileceğin birşey değil
mtrnn
Active Level 3
Galaxy S
Gerçekten akıl almaz bir durum. Ana kamerayı neden bu hale getirirler ki? Aslında harika işler yapabilecek bir kamera bu. Zoom yapınca dahi fazlasıyla net görüntüler elde ediyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Seni iyi anlıyorum çünkü bende fotoğraf çekmeyi çok seviyorum , S25 i tanıtan videolarda da vardı bu
mtrnn
Active Level 3
Galaxy S
Bu cihazı 7 yıl güncelleme desteği ve SD işlemcinin bulunması sebebiyle aldım. Nasıl fotoğraf çektiği inanın umurumda değil fakat bir insan bir cihaza 56 bin ₺ verince bunun karşılığını bekliyor. Benim moralimi bozan durum bu yoksa umurumda dahi olmaz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sizi anlıyorum ama s25 i tanıtan samsung pazarlamacıları ki samsungun beni öv diye tuttukları adamlar dinlediyseniz ona göre aldıysanız malesef yanılmışsınızdır cihaz hakkında işlemcisi dışında diğer kardeşleri arasında bşr farkı yok ki lansmanı izlediyseniz google yapay zeka tanıtımı yaptılar sadece kendileri yapmış gibi , android konusunda farklı markalar deneyimlemek lazım artık
mtrnn
Active Level 3
Galaxy S
Lansman gerçekten fiyaskoydu. Hatta bir inceleme videosunda "gün içerisinde evdeki perdelerim kapalı oluyor, haliyle dışarıdaki havayı göremiyorum. S25 Now Brief özelliği ile artık havanın nasıl olduğunu rahatlıkla görebiliyorum." Gerçekten akıl almaz ve utanılması gereken bir ifadeydi. Eminim ki görmüşsünüzdür. Adam hava durumunu övdü gerçekten!!! 😂
0 Likes
mtrnn
Active Level 3
Galaxy S
Benim S24 yerine bu cihazı tercih etmemdeki tek sebep bu cihazı uzun yıllar kullanmak istemem. En azından S24'e göre bir yıl daha fazla güncelleme alırım. Yoksa Samsung gerçekten çok yanlış bir yolda ilerliyor. Ha bir de Exynos'a bulaşmak istemedim.
0 Likes
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Ha bu arada sorunun olsun ya da olmasın 12 üzerinde fotoğrafı dışarıda çek çünkü bunu yapmak cihazın topladığı ışık miktarını azaltıyor
0 Likes
mtrnn
Active Level 3
Galaxy S
İç ortam konusunda haklısınız. 50mp daha çok yer kapladığı ve zoom imkanını biraz daha kısıtladığı için genelde kullanmıyorum.
0 Likes