Original topic:

S25 Güncelleme Sonrası wi-den Mobil Veriye Geçmiyor

(Topic created on: 09-29-2025 10:14 PM)
118 Views
Baris22
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba. S25 cihazla ilgili bir sorun yaşıyorum. Android 16 güncellemesinden sonra cihaz wi-den mobil veriye geçiş yapmıyor. Mobil veri için uçak modu-mobil internet aç kapa veya son çare telefonu açıp kapamam gerekiyor. O zaman bile gelmeyebiliyor. 

Hattım vodafone. Mobil internetten yokken telefondan ses ile konuşabiliyorum. Aranabiliyorum. Hattım çekim kapasitesi yüksek. Volte işareti de etkin duruyor.

Geliştirici seçeneklerinden mobil veri sürekli etkin de yaptım ama başarılı olamadım.

Farklı telefonlarda benzer sorunu yaşayan da görmedim.

Sim kartı çıkarıp 1 den 2 ye taktım. Düzelmedi. Bu sorun telefon ile mi ilgili yoksa hatla mıdır?

Yine ağ bağlantılarını sıfırladım. Sorun düzelmiyor. Vodafone internet ayarlarını sildim. Tekrar yükledi. Hata devam ediyor. 

Telefonumu sıfırlama ile uğraşmak istemiyorum. 

Çözüm ne olabilir? 

Edit: 
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Vodafone müşteri temsilcisini aradım. Tobiyi geçene kadar mücadele ettim. Sonra müşteri temsilcisi hattınıza reset atalım bir dedi. Ve şu anda düzeldi. Tekrar yapmadı.

5 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Galaxy S
Vodafone olduğu için bendede durumlar aynı türk telekomda böyle değil vodafoneda böyle arada mobil veriyi acıyorum 1 dakika sonra fln açılıyor operatör kaynaklı.
0 Likes
Baris22
Active Level 1
Galaxy S
Maalesef 1 dakika sonra da kendiliğinden gelmiyor. Hiç gelmiyor. Sonra aç kapa yaparken birden geliyor. Wifi ye bağlanamıyorum artık tekrar gidecek korkusundan.
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 8
Galaxy S
Bende de bazen mobil veri açtığımda aktif olmuyor, uçak moduna alıp geri kapatarak düzeltiyorum, yıllardır böyle sanırım vodafone ile alakalı, çünkü kullandığım her cihazda bu durumu yaşadım, Samsung ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
0 Likes
Baris22
Active Level 1
Galaxy S
Benim de arada yaşadığım bir sorundu. Ancak bu sefer devamlı hale geldi
Exynos2400e
Active Level 3
Galaxy S
Vodafone ile alakalı arayıp sorunu bildirin belki çözerler
0 Likes