ys_dag
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Gün sonu büyük ihtimal 25 falan kalır (güç tasarrufu verdiğim anlar okulda olduğum ve dolaba koyduğum anlar)
One ui 7 ye göre hızlı gidiyor sanırım eskiden sosyal medya falan kullanırdım 1 saat oyun falan oynardım kamera ile uğraşırdım İnternete film izlerdim gün sonu 20-18 kalırdı ve ekran sürem 6 saati
Şimdi sosyal medya kullanmıyorum sadece ödev ve kamera için kullanıyorum bide members. Ekran Sürem şuanda 4 ve şarjım 46 daha 1 saat daha kullansam 25-30 kalır herhalde aslında o kadarda kötü değilmiş😅 ama One ui 7 de olsam sanırım daha fazla şarjım kalırdı
*bi hata farkettim memberstda şuan üste kullandığım emoji samsungun değil Android emojisi
4 Comments
snapdragonelite
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-25-2025 10:50 PM in
Galaxy S
Güncellemeyi yaptım tam 1 hafta geçti bugün telefona bişey oldu eskiden 1 saatte 10 15 civarı şarj giderken yarım saatte gitmeye başladı ve instangram acayip şarj yiyor bi anda oldu anlamadım s25 plus kullanıyorum
ys_dag
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-25-2025 10:50 PM in
Galaxy S
Güncelleme yaptıktan sonra marjinallığım tuttu ve instagram vb. Uygulamaları sildim bu yüzden birey diyemicem
snapdragonelite
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-25-2025 10:51 PM in
Galaxy S
Benim güncellemeden sonra iyiydi hocam ama bi anda bu gün oldu sanki pilim 2 3 senelik gibi hissediyorum
ys_dag
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-25-2025 11:08 PM in
Galaxy S
Güncellemerle düzeltilir