Original topic:

S25 Fiyat tahmini?

(Topic created on: 01-09-2025 02:40 PM)
578 Views
EmreS25
Active Level 6
Options
Galaxy S

S25'in fiyatlandırılması hakkında Amerika'da ultra modelin 1399 dolar plus'ın 900 Slim'in 850 ve düz modelinin 800 dolar olacağı söyleniyor. S24 cihazını almak isteyen biriydim fakat bildiğiniz gibi Exynos 2400 var ve evet bu işlemci kesinlikle kötü değil fakat sürdülebilirlik açısından uzun kullanımda içimi korkutuyor. S25 ile snapdragon Elite işlemcisi her modele geleceği söyleniyor. Gelirse S25'i düşünmek istiyorum, elbette çok pahalı olmazsa. Siz ne düşünüyorsunuz? 

10 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
S25U muhtemelen 90, 91 ya da 92 bin ₺'ye satılacak
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
peki ya sizce base modelleri?
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
60 bin fiyatla Plus
55 bin fiyatla Slim
50 53 bin bandında da düz model olabilir
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Hocam o zaman s24 seriside fiyat arttırımına girer
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Düşüredebilirler hocam. Eski modeli ellerinden çıkarmak isteyeceklerdir
0 Likes
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
tahmininiz için teşekkür ederim! 👏
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim 😊🙏🏻
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Hocam exynos 2400 güzel bir işlemci samsung sorunlarını çözmüş bundan sonra snapdrogın kullanmalarını pek anlamıyorum ama s25 beklenildiği gibi 50k üzeri ile satışa giricektir eğer s23 ve altı cihaz kullanıyosanız evet geçebilirsiniz ama s24+ kullanıcısı olarak s26 yı beklicem gibi cidden eğer s25 serisi pahalı gelirse çekinmeden s24 serisi bir cihaz alabilirsin
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
teşekkür ederim dostum! evet kesinlikle katılıyorum Exynos 2400 çok iyi bir işlemci aslında fakat ek olarakta yeni serisi yakın zamanda çıkacak diye de beklemek istedim, fiyatı görme babında, zaten çok pahalı olursa s24'ü tercih edeceğim😊
0 Likes