Original topic:

S25 FE Pil Sorunu

(Topic created on: a month ago)
376 Views
tylerkarayel
Active Level 1
Options
Galaxy S

arkdaşlar merhaba telefonu alalı 3 ay oldu nerdeyse şarjı yetmiyor ilk aldigim gunder beri ayni optimize olur falan dediler düzelmedi wifi ve mobil veri arasi cok **bleep** ediyor wifide 100 şarjda 6.30 saat mobil veride disarda 4 saat ekran süresi alıyorum hiç oyun oynamıyorum gün içinde mobil verideyken ekran kapaliyken de çok şarj gittigini dusunuyorum ne yapmam gerekiyor her şeyi denedim lütfen yardımcı olun

0 Likes
18 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
%100-%?? Pil kullanımı kısmının Ssini atarmısınız? (
0 Likes
tylerkarayel
Active Level 1
Galaxy S
2 farklı örnek ss almışım1775911222625.jpg1775911222658.jpg
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Öncelikle en önemlisi: Batarya Sağlığınız için her zaman orijinal ürünler kullanın ve cihazın ısınmasına izin vermeyin

Ayarlar:

1-Kullanmadığınız HERŞEYİ kapatın.

2-Uygulamaları kullanma sıklığınıza bağlı olarak uyku veya derin uykuya alın.

3-Mümkünse wifi kullanmaya çalışın, mobil veri tüketimi arttırır.

4-İhtiyacınız yoksa bluetooth konum gibi şeyleri kapatın

5-Cihazı karanlık modda kullanın.

6-Ekran akıcılığı önemli değilse cihazı 60 hzde kullanın (Opsiyonel!)

7-Adaptif güç tassarufunu açın (opsiyonel)

8-Adaptif pili açın

9-Adaptif parlaklığı açın (Opsiyonel)

(Aklıma geldikçe yorumu düzenleyip eklemeye devam edeceğim)
0 Likes
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Bunlar boşuna hepsini denedim samsung manyak batarya tuketıyo mobil verıde uygulama tuketımlerı az olması wıfıde ıyı ana mobil verıde her turlu somurecek bataryayı
0 Likes
tylerkarayel
Active Level 1
Galaxy S
çoğunu denedim ama telefonun özelliklerini çok kısıtlamak istemiyorum forumda 9 10 saat ekran süresi alıyorum diyenler var ben mi hata yapıyorum
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
SSteki uygulamalara baktımda.. arkada çalışan çok uygulama var. (Özellikle banka uygulamaları) Hepsi derin uykuda mı?
0 Likes
tylerkarayel
Active Level 1
Galaxy S
bankaları uyku moduna aldım evet
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Ne diyebilirim bilmiyorum.. cihazı hiç sıfırlamadıysanız sıfırlayın, kullanımı tekrar öğrensin.
0 Likes
isim_00
Expert Level 1
Galaxy S
Mobil veri cok yıyo optımızaysonu kotu o konuda uygulamalar az yıyo ama sebeke cok yıyo bendede aynı durum1775911918587.jpg1775911918603.jpg1775911918618.jpg1775911918634.jpg
0 Likes