Original topic:

S25 FE: Bir aylik deneyimim.

(Topic created on: 01-17-2026 10:13 AM)
479 Views
sadoshima
Active Level 7
Options
Galaxy S

Merhaba.

Bu gonderim onceki gonderimimle ayni olacagindan sadece fàrk ettigim degisiklikleri paylasacagim.
Batarya
Telefonun bataryasi tum gun WiFi + 120 Hz ile Instagram ve YouTube en fazla kullanimda yaklasik 6.30-7.10 saat SOT veriyor ki Instagram cok fazla sarj yiyen bir uygulama. Mobil veri + 120 Hz + Brawl Stars ve Instagram, Youtube ile de yaklasik 5.30-6 saat SOT veriyor ki gayet iyi.
Oyun
Tek denedigim ve agir denilebilecek oyun PUBG idi. Onun disinda Project Sekai ve Brawl Stars oynuyorum ve gayet guzel performansi var. PUBG'de nedense en dusuk grafiklerle birlikte 90 FPS veriyor, onceki S24 FE ile kac verdigini bilmiyorum fakat onceki yilin amiral gemisi islemcisinin 90 FPS verdigine inanmiyorum. S24 kullanicilari beni biraz aydinlatin bu konudam
Isletim Sistemi
One UI iyi güzel de benim **bleep** ettigim ve S serisi bir telefon icin fazla gorsel hatalari var, 8.5 ile duzelmesini umut ediyorum.
Kamera
On kamerasi dusuk isik ortamlarinda herhangi 60 FPS modunda motion blur (hareket bulanikligi) yapiyor. 30 FPS'de olmasi daha iyi ki zaten goruntu kalitesinden odun vermediginden 30 FPS'i kabul edilebilir bir olay oldugunu dusunuyorum. Guncellemeyle en azindan biraz daha azaltilacagini umut ediyorum.
Ozet
Telefon gayet iyi; bataryasi 7 saati rahat bulur zorlanırsa 9 saati geçebilir, oyun performansi iyi, islemcisi ve UFS 4.0 ile A/B partitioning dusundugunuzden daha fazla **bleep** yaratiyor. Oneririm, zaten S24 FE ile ayni fiyat bandina dustu. Ekstra bir yil guncelleme destegi ve diger her seyi goz onune bulunduruldugunda kesinlikle S25 FE yeniyor.

Okuduğunuz için tesekkur ederim. 
35 Comments
Galaxy S
O hataların hiçbiri düzelmeyecek daha önce hiç samsung kullanmadınız sanırım? Samsunga hata olursa en az 3 yılda düzeltiliyor
sadoshima
Active Level 7
Galaxy S
3 yildir kullaniyorum, S20 FE ile baslamistim kullanmaya. PUBG'yi sorun etmiyorum oynadigim bir oyun degil halbuki on kamera sorunu sanirim donanimsal. Onun disinda gorsel sorunlarin duzeltileceginden eminim cunku her guncellemede S serisi telefonlara farkli farkli animasyonlar ve optimizasyonlar geliyor zaten, bunu S20 FE'de sayamayacagim kez gordum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Görsel sorunlar derken tam olarak neyden bahsediyorsunuz?
sadoshima
Active Level 7
Galaxy S
Bazen biraz hizli uygulamaya girip uygulamadan cikinca (ozellikle WhatsApp'da cunku kilit var) uygulamanin arkaya koydugu blur efekti ana ekranda da yarim saniye kadar devam ediyor. Uygulama gecislerinde bazen cok yazi olunca 60 Hz'e dusuyor. Hatirladigim iki tanesi bunlar.
0 Likes
S24FEARUK
Active Level 7
Galaxy S
S24fe den geçmeye değer mi
sadoshima
Active Level 7
Galaxy S
Gecmeye degmez, sifirdan alinacaksa deger. Aralarinda cok **bleep** yok.
Galaxy S
Pubg de 120 fps veriyor
sadoshima
Active Level 7
Galaxy S
Son guncellemelerle mi? Ben en son deneyeli 2 hafta oldu, o iki haftada da degismisse deliririm.
Galaxy S
Sın güncellemede geldi