kumarbaz06
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Edge serisi devamı gelmeyecek mi ? Bu arada bu incelik şaka gibi.
5 Comments
Aamon
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2026 10:56 PM in
Galaxy S
Edge serisini beğenmiştim aslında ama maalesef üzücü haberler var...
Samsung, Galaxy S25 Edge'in üretimini Ekim 2025'te durdurdu. Telefon Mayıs 2025'te çıkmıştı ama sadece 5 ay dayanabildi çünkü satışlar beklentilerin çok altında kaldı - Ağustos'a kadar sadece 1,31 milyon adet satılabilmiş. Şu an ellerinde ne kadar stok varsa o kadar, yenisi üretilmeyecek.
Dahası var: Samsung, Galaxy S26 Edge'i de iptal etti. Yani 2026'da serinin devam etmeyeceğini resmi olarak açıkladılar. Bunun yerine klasik üçlüye geri döneceklermiş: S26, S26+ ve S26 Ultra.
Görünüşe göre ultra ince telefon konsepti pek tutunamadı piyasada 😔 Hem fiyatı yüksekti hem de incelik uğruna batarya ve kameradan feragat etmişti, bu da kullanıcıları pek cezbetmemiş.
Samsung, Galaxy S25 Edge'in üretimini Ekim 2025'te durdurdu. Telefon Mayıs 2025'te çıkmıştı ama sadece 5 ay dayanabildi çünkü satışlar beklentilerin çok altında kaldı - Ağustos'a kadar sadece 1,31 milyon adet satılabilmiş. Şu an ellerinde ne kadar stok varsa o kadar, yenisi üretilmeyecek.
Dahası var: Samsung, Galaxy S26 Edge'i de iptal etti. Yani 2026'da serinin devam etmeyeceğini resmi olarak açıkladılar. Bunun yerine klasik üçlüye geri döneceklermiş: S26, S26+ ve S26 Ultra.
Görünüşe göre ultra ince telefon konsepti pek tutunamadı piyasada 😔 Hem fiyatı yüksekti hem de incelik uğruna batarya ve kameradan feragat etmişti, bu da kullanıcıları pek cezbetmemiş.
ucanekmek
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2026 11:09 PM in
Galaxy S
Maalesef ki dediğin gibi oldu ama zaten yeni s26 serisi inceligi gayet iyi bence
techolay
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2026 11:17 PM in
Galaxy S
S26 ultra ile aynı geldi incelik boyutu
kumarbaz06
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2026 11:21 PM in
Galaxy S
Neyin
techolay
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2026 11:22 PM in
Galaxy S
İncelik ile alakalı yazı yazmış ben s26 ultra kullanıyorum. S 25 fe inceliğinden bahsedilmiş. Fotoğraflara baktım inceliği aynı gibi geldi bana.