Baran3472
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Ortaya çıkan bi bilgiye göre benchmark testinde s25 ultra ile aynı performansı sergiliyor ve aynı yonga seti kullanılıyor s25 serisi daha büyük buharlı soğutma sistemine sahip olmasına rağmen yoğun kullanımda ısınma problemleri vardı s25 Edge daha geniş bi gövdeye sahip ısınma problemleri olacakmı tartışmalı piyasaya sürülünce kullanıcı yorumu ve kullanımına göre belli olacaktır
- Tags:
- S25Edge
4 Comments
GalaxyS23u
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-23-2025 02:16 AM in
Galaxy S
Bu modelin esprisi ne ? İnce olması mı ? Günümüzde ki telefonlar zaten o kadar da kalın değil.
Baran3472
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-23-2025 02:21 AM in
Galaxy S
Yavaş yavaş kalınlaştığı için biz pek farketmedik bide kılıfla kullanınca günümüz modelleri bana kalın geliyor cihazın esprisi s25u gibi performans sergilemesi ve ince olması hem güçlü hem ince hem hafif yine statü ve gösteriş için çıkan bi model bence benim tercihim olmazdı almazdım ben
SysTheMore
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-23-2025 04:50 AM in
Galaxy S
Isınma problemi kastınız nedir ? Yeni nesil işlemcilerin hepsi ısınıyor. İntel Amd 420 mm radyatörlü sıvı soğutmaları zor soğutan işlemciler var. Bu ısınma şikayeti nedir anlam veremedim ilginç
系-ZɅPHƘIΣŁ-系
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-23-2025 05:44 AM in
Galaxy S
Uzun vadede yüksek sıcaklıklar donanıma zarar verebiliyor ondan kaynaklı olarak insanlar bu durumu dert ediyor ki bende
S25 Ultra kullanıyorum Snapdragon 8 Elite işlemci CoD: WARZONE ya da CarX Street gibi oyunları oynarken 50-55°c lere çıkıyor. Fan kullanmasam telefonun patlamak üzere olduğunu hissediyorum
O yüzden ısı sorununu herkes kafaya takmış halde
S25 Ultra kullanıyorum Snapdragon 8 Elite işlemci CoD: WARZONE ya da CarX Street gibi oyunları oynarken 50-55°c lere çıkıyor. Fan kullanmasam telefonun patlamak üzere olduğunu hissediyorum
O yüzden ısı sorununu herkes kafaya takmış halde