Original topic:

S25+ Deneyimi

(Topic created on: 03-17-2026 09:07 PM)
261 Views
ErayKrzm
Active Level 4
Options
Galaxy S

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık 3 senelik samsung ayrılığından sonra S25+'a geçiş yapmış bulunmaktayım. En son Samsung a5 2017 kullanmıştım ardından OP 9 Pro cihazında 3 yıllık bir deneyimim oldu. Şu an S25+ cihazımda ONE UI 7 yüklü hiçbir güncelleme yapmadım ve telefonun sarjı bitmiyor diyebilirim. Telefonun akıcılığı özelleştilebilen ayarları tam anlamıyla mükemmel olmuş. Sizce One UI 8 yüklemeli miyim ? Ekran süresi azalır mı (benim için en önemlisi de bu)? OP 9 PRO dan sonra bu cihaz ilaç gibi geldi. Kamerası dışında her şeyiyle çok çok daha iyi bir cihaz diyebilirim. Almayı düşünüyorsanız ve aklınıza takılan bir soru varsa sorabilirsiniz.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
AhmtS25S24
Expert Level 1
Galaxy S
Bende 1 sene boyunca One UI7 de kaldım. 1 ay kadar önce One UI8 e güncelledim. Herhangi bir sorun olmadı. Pil süresi, donma, bug karşılaşmadım.

View solution in context

Solution
Berke-S25Plus
Active Level 7
Galaxy S
Hocam ben 8.0 kullanıyorum en son subat güncellemesi yüklü pili bitmiyor diyebilirim geçebilirsiniz rahat 8.0 a

View solution in context

Solution
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam ben test etme şansım oldu ama verileri kaydetmedim paylaşsaydim bir cok kişinin aklında soru işareti kalmazdı belki neyse...

Hocam şimdi bende ikende 7.0 sürümündeydi şunu söyleyebilirim one ui 8.0 daha iyi geldi cihaza gerçekten geçilir ben geçtim daha iyi gidiyor pili

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Solution
AhmtS25S24
Expert Level 1
Galaxy S
Bende 1 sene boyunca One UI7 de kaldım. 1 ay kadar önce One UI8 e güncelledim. Herhangi bir sorun olmadı. Pil süresi, donma, bug karşılaşmadım.
ErayKrzm
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim geri bildiriminiz için. Şu anda ortalama olarak ekran süreniz nedir? Ayrıca siz kamerayı nasıl buldunuz?
0 Likes
AhmtS25S24
Expert Level 1
Galaxy S
20-80 arası kullanıyorum ve gün içinde tekrar taktığım oluyor. Bu şekilde kullanımda 7 saatten fazla ekran açık süresi oluyor. Güncelleme sonrası da değişmedi bu süreler. Kamera da bir **bleep** oluşmadı. Fotoğraf çekmeyi severim o yüzden benim için de önemliydi.
AhmtS25S24
Expert Level 1
Galaxy S
Son bir haftadır evdeyim o yüzden baya oyun oynadım 😅. Eğer evde olmazsam 2 günde bir şarja taktığım da oluyor. 1773772452033.jpg1773772452040.jpg1773772452047.jpg
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Gerçekten iyi süreler bunlar ...
AhmtS25S24
Expert Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim. Sizde durum nasıl şuan
0 Likes
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Bende fhd ayarında maksimum 8.5 saat veriyor oyun da oynayarak tabii
Solution
Berke-S25Plus
Active Level 7
Galaxy S
Hocam ben 8.0 kullanıyorum en son subat güncellemesi yüklü pili bitmiyor diyebilirim geçebilirsiniz rahat 8.0 a
Solution
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam ben test etme şansım oldu ama verileri kaydetmedim paylaşsaydim bir cok kişinin aklında soru işareti kalmazdı belki neyse...

Hocam şimdi bende ikende 7.0 sürümündeydi şunu söyleyebilirim one ui 8.0 daha iyi geldi cihaza gerçekten geçilir ben geçtim daha iyi gidiyor pili
0 Likes