cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 çıktı da ne oldu?

(Topic created on: 02-07-2025 12:11 PM)
330 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

S25 çıktı one ui 7 ortada yok sırf S25 çok satılsın diye insanlar S25 alsın diye yapıyor S25 alınca ne oluyor? S24 den ne f.arkı var? İkiside aynı işlemci ikiside aynı telefon ha yapay zeka ha galaxy ai bize ne? Adam akıllı one ui 7 getiremiyorsunuz

22 Comments
Galaxy S
Hocam bir tanesi direk one ui 7 ve android 15 üzerine geliştirildi diğeri ise bir guncelleme alacak. Serzenişte haklıyız ama aralarında ki **bleep** bu maalesef. Bekleyeceğiz...
UtkuÇ
Active Level 5
Galaxy S
hocam bu testler zaten beta yayınlanmadan bile s24 ultra deneniyordu. Asıl s24 ultralarda daha stabil çalışması gerekiyor.
Galaxy S
Evet fakat sadece ultraya çıkarıyoruz gibi bir politika yurutmeleri sizce mümkün mü?
UtkuÇ
Active Level 5
Galaxy S
S24 serisi, hepsinde aynı işlemci ve benzer özelliklerle geliyor. Ultradan kastım düz S24 serisinde zaten halihazırda çalıştığı 2 GB RAM **bleep** edecekse bu kadar, düz sürümler için zaten One UI 7'yi S25 alan arkadaşların internette dediği gibi çok hatalı.
UtkuÇ
Active Level 5
Galaxy S
daha stabil çalışabilir ve böyle bir fiyasko önlenebilirdi
Galaxy S
Sabredelim iyi şekilde gelsin hocam, geldikten sonra forumun hata çözümleriyle dolması daha kötü bir senaryo 😂
UtkuÇ
Active Level 5
Galaxy S
zaten s25 alanlar reddit te doldurmuşlar globalde. umarım burda da olmaz😂
Galaxy S
Geliyor gelmekte olan 😂 korkunun ecele faydası yok...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben ne dedim? S24 den ne f.arkı var zaten ikiside aynı işlemci dedim birde aynı işlemci değil diyorlar 😂
0 Likes