cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24U Kamera Toz Problemi.

(Topic created on: a month ago)
268 Views
S928B
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba değerli forum üyeleri, size bir sorum olacak. Yaklaşık 9 ay önce Teknosa'dan S24 Ultra satın aldım. Aldığımda kontrol ederken kapalı kutu olmasına rağmen kenarda çizikler ve fotoğrafta da görebileceğiniz üzere kamerada toz olduğuna inandigim bir cisim gördüm. Fakat aldığım bayii telefonu 1 ayda teslim ettiği için ve sonraki alisverislerimde de sorun çıkarttığı için ve yedek cihazım olmadigi icin servise götürmek istemedim. Şimdi alırken yanında ekledikleri sigortaya dahil olan bozulursa ikame telefon vereceklerine benzeri bir yazı gördüm. Bu kameradaki gördüğüm toz mu acaba, çünkü üstünden mikrofiber bez vb. ile gecmeye çalıştım ama çıkmadı. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bir diğer sorum ise yine teknosa hakkında. Aldığımda "Ömür boyu ekran koruma paketi" de satın aldim, aldığımda günde 40 kere de kirsan ekran koruyucuyu ücretsiz değiştireceğiz dediler. Küçük bir şehirde oturdugum için ve S22U telefonuma da eskiden ekran koruyucu bulamadığım için yaptırdım. 1,5 ay sonra çizildi, zaten değişebilir diyip gittim fakat ellerinde olmadığını, 1 hafta sonra ellerinde olacağını söylediler. Bu "bahane" yaklaşık 8 hafta boyunca devam etti, ve yaz tatili sonunda en sonunda destek bölümündeki hanımefendiyle kavga etmem sonucu, ekran koruyucunun en az 1 ay önce geldiğini, keşke beni bulsaydın ben yardımcı olurdum diye bir yanit aldim. Sonra değiştirmeye gittiğinde farklı bir beyefendi geldi ve ellerinde olan ekran koruyucunun benim aldığım paketten cok pahalı olduğunu ve takmayacagini belirtti. Sonra sehirdisinda başka bir teknosa mağazasından koruyucuyu yaptırdım. Geçen tekrar gittiğimde yine aynı bahaneyle yapmadılar. Teknosadan bu paketi yaptırmış olanlar, sizde de aynı sorun var mı acaba? Bu konu içinde yorumlarınızı bekliyorum.

image2. kameradaki "toz."

8 Comments
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Kamera toz şikayetinizi Samsung servis çözüm olacaktır.Hele hele sigorta yaptırdıysanız hakkınızı arayın.

Gelelim Teknosa'nın sınırsız koruyucusuna😂😂😂
Şükür benim ile aynı problemi yaşayan biri ile karşılaştım.Akrabamı görmüş gibi sevinçliyim şu an.

Telefonum S24FE.Telefonu alırken Mall Of Istanbul Teknosa Exxtra'da farkını vererek sınırsız ekran koruyucu hakkı satın aldım.Bi süre kullandım,sonra telefon ile yere düştüm koruyucu kırıldı.Gittim hemen sınırsız korumamı yenilemek istiyorum dedim S24FE için dedim baya bi aradı taradı bulamadı,haftaya gel dedi.
Pekâla dedim haftaya gittim
Yine cam yok.
Mall Of Istanbul şubeden ümidi kesip yine Istanbul'daki büyük bir AVM olan Starcity Outlet'in Teknosa'sına gittim orda da camı takacak teknisyen yokmuş😂Koskoca Cumartesi günü,en çok satış yaptığınız gün ve saat öğlen 2'de camcı yoksa kapatın abi dükkanı.....
Yine bir hafta sonra Mall Of'takilere sordum bi bakayım dediler yine gittiler akıllılar S24+ ve A55 camı deniyorlar😂dedim S24FE hayvan gibi telefon olmaz o camlar...

En son başka bir avm'ye daha gittim Marmara Forum Teknosa'da cam var ama teknisyen yok.Neymiş moladaymış 2 saate gelirmiş.İki saat mola yapan da ne bileyim😮Dedim en son ya şu camı bana verin ben takarım nasıl olsa hakkım.Uzun süre dil döktükten sonra bana camı verdiler ben kendim taktım.

Kısacası en az 300 tl'lik akaryakıt,3,5 haftalık süreç,4 defa sinir bozulması ile süreci tamamladım.

Bir sonraki telefonum yine bu mağazadan olur ise asla yaptırmayacağım hizmet.

Yine değiştirme vakti geldi çizildi ama değiştirmeye korkuyorum😂
S928B
Active Level 5
Galaxy S
Aynen ya ben edirnedeyim yeni açıldı şuana kadar hep ordan yaptım alışverişimi geçen haftalarda kavga etmem nedeniyle bana ürün satmiyorlar şu anda . Papara card almaya gittim 17 yaşındayım ben abi yani nakit odicem 20 tl ama satmıyor ebeveynden izin iste dediler sonra onlarla da konuştular sonra da ebeveynlerin artık buraya gelecek alisveris yapmaya dedi hani farklı şehirdeyiz papara card için ailemi çağırmam.
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Papara card alacaksan Şok'larda da satılıyor.
S928B
Active Level 5
Galaxy S
Evet sonra ordan aldim
Kaptan54
Active Level 4
Galaxy S
en iyisi cam ve silicisini stokla
S928B
Active Level 5
Galaxy S
Gercekten su piyasada kandırmak için herseyi yaparlar
0 Likes
Bazukacı
Active Level 4
Galaxy S
Piyasaya çıktıktan yaklaşık 1.5 sene sonra S20 Ultra almıştım. Sonra bir şey için servise götürdüğümde telefonun bir yıl önce de servise gittiğini söylemişlerdi. Ama gel gör ki fişek gibi kapalı kutusu vardı ama öyle olmuyormuş
Kazikate
Active Level 10
Galaxy S
Keşke ilk aldığınız 6 ay içinde değişim talep etseydiniz.
0 Likes