- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba değerli forum üyeleri, size bir sorum olacak. Yaklaşık 9 ay önce Teknosa'dan S24 Ultra satın aldım. Aldığımda kontrol ederken kapalı kutu olmasına rağmen kenarda çizikler ve fotoğrafta da görebileceğiniz üzere kamerada toz olduğuna inandigim bir cisim gördüm. Fakat aldığım bayii telefonu 1 ayda teslim ettiği için ve sonraki alisverislerimde de sorun çıkarttığı için ve yedek cihazım olmadigi icin servise götürmek istemedim. Şimdi alırken yanında ekledikleri sigortaya dahil olan bozulursa ikame telefon vereceklerine benzeri bir yazı gördüm. Bu kameradaki gördüğüm toz mu acaba, çünkü üstünden mikrofiber bez vb. ile gecmeye çalıştım ama çıkmadı. Yorumlarınızı bekliyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy SGelelim Teknosa'nın sınırsız koruyucusuna😂😂😂
Şükür benim ile aynı problemi yaşayan biri ile karşılaştım.Akrabamı görmüş gibi sevinçliyim şu an.
Telefonum S24FE.Telefonu alırken Mall Of Istanbul Teknosa Exxtra'da farkını vererek sınırsız ekran koruyucu hakkı satın aldım.Bi süre kullandım,sonra telefon ile yere düştüm koruyucu kırıldı.Gittim hemen sınırsız korumamı yenilemek istiyorum dedim S24FE için dedim baya bi aradı taradı bulamadı,haftaya gel dedi.
Pekâla dedim haftaya gittim
Yine cam yok.
Mall Of Istanbul şubeden ümidi kesip yine Istanbul'daki büyük bir AVM olan Starcity Outlet'in Teknosa'sına gittim orda da camı takacak teknisyen yokmuş😂Koskoca Cumartesi günü,en çok satış yaptığınız gün ve saat öğlen 2'de camcı yoksa kapatın abi dükkanı.....
Yine bir hafta sonra Mall Of'takilere sordum bi bakayım dediler yine gittiler akıllılar S24+ ve A55 camı deniyorlar😂dedim S24FE hayvan gibi telefon olmaz o camlar...
En son başka bir avm'ye daha gittim Marmara Forum Teknosa'da cam var ama teknisyen yok.Neymiş moladaymış 2 saate gelirmiş.İki saat mola yapan da ne bileyim😮Dedim en son ya şu camı bana verin ben takarım nasıl olsa hakkım.Uzun süre dil döktükten sonra bana camı verdiler ben kendim taktım.
Kısacası en az 300 tl'lik akaryakıt,3,5 haftalık süreç,4 defa sinir bozulması ile süreci tamamladım.
Bir sonraki telefonum yine bu mağazadan olur ise asla yaptırmayacağım hizmet.
Yine değiştirme vakti geldi çizildi ama değiştirmeye korkuyorum😂
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink