cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24U Güncelleme

(Topic created on: 04-27-2025 12:23 AM)
213 Views
MerchiN
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar ben Türkiye'ye One UI 7 gelmeden önce EUX romunu odin ile kurdum fakat Türkiye'ye veya EUX'e gelen yeni güncelleme bana gelmedi nasıl o süreme OTA üzerinden güncelleyeceğim ben.

Ekran görüntülerine dikkat ederseniz EUX e BYD9 güncellemesi geldi ama ben hâlâ BYCG de kaldım.

image

image

image

8 Comments
erejS24Ultra
Active Level 8
Galaxy S
Aynıyız 1745702986893.jpg
DozgerMirza
Active Level 6
Galaxy S
1.si en aşağıdaki bilgiler hangi programdan aldınız bilgi verebilirsenin memnun olurum 2. Güncellemeyi manuel yükleyebilirsin BYD9 dosyasını SamMobile, Frija gibi bir araçla indirip Odin ile yükleyebilirsin yada bazen ekstra problemlerden dolayı yeni güncelleme gönderiyorlar ordan ota güncellemesi alabilirsin yada Root yapmadan CSC değiştiren araç olan SamFw Tool ile cihazı EUX ten CSC'ye çevirebilirsin.
0 Likes
MerchiN
Active Level 2
Galaxy S
Teşekkür ederim öncelikle 1. sorunuz için şu tekrar yüklediğim görseli soruyorsanız eğer sammobile sitesinden alınan bir ekran resmi1745703988169.jpg
AkaySakarya
Active Level 6
Galaxy S
Ben odinle eux atmıştım sonra tr gelince odinle tr attım. Daha da uğraşmam
0 Likes
MerchiN
Active Level 2
Galaxy S
Tr atarken home csc ile mi attınız eğer home csc ile attıysanız bilgilerin silinmediğini biliyorum fakat ana ekran düzenin veya ayarlarım gibi şeylerinde değişip değişmediği hakkında bilginiz var mı
0 Likes
AkaySakarya
Active Level 6
Galaxy S
Home csc ile attım hiç bişey değişmedi sadece ayarlardaki csc falan değişti. Attığıma bile emin olamadım orayı kontrol ettim
MerchiN
Active Level 2
Galaxy S
Peki eux yapınca ne olur ki
0 Likes
_KR0N0S_
Active Level 9
Galaxy S
Eux ta güncelleme almıyor kısacası tek yapman gereken avrupa ülkesi csc si atmak oda 1 dklık iş.