cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24U Şarj süresi

(Topic created on: a month ago)
174 Views
resk
Active Level 2
Options
Galaxy S

Telefonumu şarja taktığımda ilk başta "Hızlı şarj" ifadesi görünüyor, ancak yaklaşık 5-10 saniye sonra "Şarj oluyor" yazısına dönüyor. Ayrıca, tahmini şarj süresi olması gerekenden çok daha uzun görünüyor. Normalde 1 saatte dolması gereken şarj süresi, 2 saat gibi bir süre olarak gösteriliyor. Ancak, şarj olma konusunda bir problem yaşamıyorum; yalnızca bu ifadelerin neden değiştiğini anlamıyorum.

Kullandığım kablo, telefonun kutusundan çıkan orijinal kablo. Adaptörüm ise 65W gücünde, Belkin marka bir adaptör.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Belkini ilk kez duydum. Orijinal bir adaptör alırsanız daha iyi olur. Normalde süper hızlı şarj yazması gerek ama muhtemelen samsungun şarj aleti olmadığı için süper hızlı yazmıyor. (Bu arada hızlı şarjdan, şarj oluyora dönmesi normal.)

View solution in context

12 Comments
Solution
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy S
Belkini ilk kez duydum. Orijinal bir adaptör alırsanız daha iyi olur. Normalde süper hızlı şarj yazması gerek ama muhtemelen samsungun şarj aleti olmadığı için süper hızlı yazmıyor. (Bu arada hızlı şarjdan, şarj oluyora dönmesi normal.)
Kaptan54
Active Level 4
Galaxy S
ana markası olsa heralde sorun yaşanmaz. Arkadaşa katılıyorum. Her markanın girişi farklı olabilir(A,M,S,(ve dahası için.) serileri için değişir yada diğer markalar için olabilir.) Tabii bazı markalarda süper/Hızlı şarj yazabilir ama değişiyor.
furkaninyeri
Active Level 5
Galaxy S
kaç w adaptör
0 Likes
furkaninyeri
Active Level 5
Galaxy S
pardon yazmışsın 65 w desteklemez kendini korumaya alır maksimum 45 w kullanabilirsin adaptör
0 Likes
resk
Active Level 2
Galaxy S
Korumaya alma gibi bir durum yok çünkü telefon zaten 65w çekemiyor adaptörden, sıkıntı yok o durumda.
0 Likes
furkaninyeri
Active Level 5
Galaxy S
kardeşim ben denedim s24 ultra kullanıyorum 45 w üstünü desteklemiyor
0 Likes
resk
Active Level 2
Galaxy S
Farklı bir şey demedim zaten :)
0 Likes
furkaninyeri
Active Level 5
Galaxy S
başka adaptörde dene
0 Likes
GLX120
Active Level 8
Galaxy S
Kutudan çıkan kablo 25w destekliyor diye biliyorum normalde telefon 45w destekliyor ve 45w ile şarj olurken süper hızlı şarj ifadesinin çıkması lazım
0 Likes