Original topic:

S24Plus Bataryaya Bir Hal Oldu

(Topic created on: 03-06-2025 09:19 AM)
563 Views
ByLord_Photography
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Herkese mutlu bir gün 

Günaydın.
Son iki güncelleme sonrası ısınma kısım kısım hortladı
Ufakda olsa belirgin şekilde şarj sırasında ve videolar çekerken.....

Güç tasarrufu açık kullanıyorum
Daha önce 
%70 civarı kullanımda 6 - 6,5 saatten aşağıya açık ekran almıyorum
Şu aralar 
%70 civarı kullanımda 4 saat 40 dakikalara düştüğünü gözlemledim
Zaten kamera açınca batarya tüketimin fazla olduğu ve ısınmanın da gereksiz yükseldiği bir telefondu S24 Plus....

Düşünüyorum da, samsung her yeni çıkan telefondan sonra bir önceki modelini güncelleştirmelerle kısıtladığını ve yeni çıkan telefonlara yönlendirmeye çalışıldığını düşünüyorum.

Hala gelmeyen oneui7 de bu düşünceye beni iten nedenlerden.
Eğer durum böyleyse
Kahrolsun Küresel Sermaye
Yazıklar olsun KOREsel sermayeye 

image

😊🖐
10 Comments
Yucifer999
Active Level 8
Galaxy S
Acaba sadece bazı üretimlerde mi var bu sorun? Aynı cihazı kullanıyorum, herhangi bir ısınma ya da bataryanın hızlı tükenmesi sorunuyla karşılaşmadım.
Galaxy S
9 mart 2024 de aldım,ilk üretimlerini belki ama ilk zaman kamera berbattı sonra toparladı,şu aralar yine düşüş seviyesinde
0 Likes
Yucifer999
Active Level 8
Galaxy S
6 aydır kullanıyorum, dediğiniz hiçbir sorunu yaşamadım. Oyun oynuyor musunuz sıklıkla?
Galaxy S
Oyun oynamam,fotograf ve videolar çoğunlukla
0 Likes
Daisy26
Active Level 10
Galaxy S
Bende s24 plus kullanıyorum güncellemeden sonra pil hızlı bitmeye başladı ama bir hafta sonunda düzeldi tekrar ve animasyonlar çok daha iyi oldu bende umarım 7 de bu animasyonlar gitmez baya sevdim çünkü sizin durum biraz kötü olmuş exynos işlemci olduğu için çabuk ısınmaya meyilli bir telefon bu yüzden performans pilini düşükte kullanıyorum ben ısınmaya olumlu etkisi oluyor siz nasıl kullanıyorsunuz
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Isınma kısmı bende de arttı ama pil konusunda bi sorun yaşamıyorum şükür. Sadece birşey oluştu bazı uygulamalarda wp insta gibi . Kaydırırken minimal titreşimler oluşmaya başladı sürekli yapar gibi oluyor. Bazı animasyon geçiişlerinde de o titreşimi hissediyorum
Abc34matik
Active Level 9
Galaxy S
Benim a34 de de var titreme
Abc34matik
Active Level 9
Galaxy S
Zamsung güncelleme işini beceremiyor ,hiç güncelleme yapmasin ondan iyi.
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Çekincelerimden dolayı u ı 7 yi hevesle beklemiyorum düzgün bişeyler olmaz diye 😂 gelince yüklerim tabiki ama yinede aşırı hevesim yok