cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24Fe One UI 7 AOD bugları.

(Topic created on: 3 weeks ago)
163 Views
Bariskafa
Beginner Level 4
Options
Galaxy S
Geçen hafta S24 FE telefonlarına da sonunda One UI 7 güncellemesi geldi. Genel itibarıyla yeni arayüzler gayet güzel ve sade olmuş. Ancak Now bar özelliği ile Always On Display özelliği biraz sıkıntılı çalışıyor. Spotify üzerinden şarkı dinlerken, ses kaydı alırken vb. kilit ekranından bakınca hiçbir sorun yok, ama Always On Display üzerinden baktığımda Now bar olması gerektiği gibi ortalarda durmuyor. Sağ-sol çapraza veya yukarıya doğru kaymış görünüyor. Kilit ekranına gelince olması gerektiği yere geliyor ama AOD kısmına gelince tekrardan kayıyor. Zira şarja takılınca gelen bildirim de aynı şekilde AOD kısmındayken yeri kayık bir şekilde geliyor ve kilit ekranından bakınca düzeliyor. Böylesine küçük ama sinir bozucu bir arayüz hatasıyla çıkmasındansa, güncellemeyi bir hafta sonra almayı tercih ederdim. Umarım en yakın zamanda bir hotfix ile bu hatalar düzeltilir.
3 Comments
Excaliver46
Active Level 4
Galaxy S
Aod ekranında ekran yanmasını engellemek için sabit kalmıyor. Yani hiçbir zaman sabit olmayacak.
0 Likes
wolw74
Active Level 6
Galaxy S
Kilit ekranında Spotifya müdahale edilmiyor. Çalan şarkıları değiştiremiyorum. Kapatıp açamıyorum. Sizde de böyle mi?
0 Likes
Azer50
Active Level 8
Galaxy S
Genel olarak çok bug var 😊