Original topic:

S24FE ile reklam filmi çektik 📽

(Topic created on: 3 weeks ago)
402 Views
RizesporunAskeri
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Merhaba arkadaşlar. 3 aydır S24FE kullanıcısıyım. Sosyal medya yönetimi işi yaptığım için kameraya epey ihtiyacım oluyor. Fotoğraf çekim işlerini Canon EOS 750D ile yapıyorum ancak, video konusunda S24FE kameradan daha iyi.

Geçtiğimiz haftalarda amatör bir spor kulübü için reklam filmi çekmemiz gerekiyordu. Hava çekimlerini DJI Mini 3 ile, kara çekimlerini ise S24FE ile yaptım. Ve S24FE beni gerçekten çok şaşırttı. Bu derece yüksek bir kalite beklemiyordum. Renk doğruluğu, bit yoğunluğu ve derinlik hissi o kadar iyi ki; film kamerasıyla çekiliyor izlenimi verdi.

8K video çekebildiği için editte de beni çok rahatlattı. Fotoğraf konusunda çok iyi olsa da bir kameraya denk değil, ancak video konusunda kameramdan daha önde olduğunu rahatlatıkla söyleyebilirim.

S24FE'nin kamerasından aşırı memnunum. Hız olarak da hiçbir problem yaşamıyorum. Arka arkaya çok uygulama açmam, tasarım uygulamaları arasında hızlıca geçiş yapmam gerekiyor. Eski cihazım A13 bana bu konuda çok zorluk çıkarıyordu, ısınıyor ve sürekli takılıyordu. Ancak S24FE yağ gibi kayıyor gerçekten. Tek eksisi batarya olabilir. O da idare edecek düzeyde ama biraz daha iyi olabilirdi. Anlam veremediğim kısım şuydu; %5'ten sonra şarj eriyordu resmen. %5 bildirimi gelmesiyle kapanması arasında 15 saniye oluyordu. Ancak ONE UI 8 ile bu durum da çözüldü, tekrar yaşamadım.

Günlük kullanımda bataryası çok rahat yetiyor ancak bazı günler telefonu yoğun kullanmam gerekiyor, o gibi zamanlar batarya yetmiyor haliyle. Powerbank almayı planlıyorum o yüzden.

Son olarak değinmeden edemeyeceğim, ses kalitesi çok iyi. Bas tonlarını çok kaliteli şekilde verebiliyor. Normalde sadece kulaklıkla müzik dinlerdim ama artık telefondan da dinliyorum, keyif veriyor. Dolby Atmos'un ses konusundaki faydası da cidden çok. Film izlerken film moduna alıyorum, arkaplandaki detayları ortaya çıkarıyor. Her şeyi duyabiliyorum. Müzik dinlerken müzik moduna alıyorum, bas ve tizleri netleştiriyor. Cidden bayıldım. Alkışlıyorum 👏👏
37 Comments
Galaxy S
Memnun olduysanız ne mutlu bize
Güle güle kullanın inşallah 😊
alper-x
Active Level 2
Galaxy S
Knk sende de one ui 8 sonrası pil hızlı bitiyor mu benim ekran süresi 5 saate kadar düştğ
Galaxy S
One ui8 güncellemesinden önce instagram anormal şarj tüketiyordu. Bende tam tersi one ui8den sonra pil ciddi düzeyde iyileşti. Sende neden öyle oldu anlamadım
0 Likes
alper-x
Active Level 2
Galaxy S
Bilmiyorum bir de ben yeni aldım cihazı
Galaxy S
Bu konuda forum açtınız mı
0 Likes
alper-x
Active Level 2
Galaxy S
Açtım ama adam akıllı cevap gelmedi ki
0 Likes
alper-x
Active Level 2
Galaxy S
Biri diyor pil üretim tarihini at adama atıyom cevap yok sözde yardımlaşma yeri
0 Likes
Galaxy S
Bu konu hakkında müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz, yardımcı olabilirler belki
0 Likes
alper-x
Active Level 2
Galaxy S
Geçtim ama onlara göre normalmiş çok komik bir durum gerçekten
0 Likes