Original topic:

S24FE günlük şarj

(Topic created on: 03-20-2026 12:20 AM)
404 Views
bataryamuzdaripi
Active Level 3
Options
Galaxy S

Selamlar, sabah 7 de şarjdan %100 ile çıkıyorum günün sonunda oluşan sonuç bu. Sizce nasıl? Ben biraz yetersiz buluyorum ve daha iyi sonuçlar alabileceğim cihazlar var mıdır diye düşünüyorum. Yorumlarınız için teşekkürler, 

27 Comments
Galaxy S
Ekran görüntüleri 1773955231415.jpg
0 Likes
darwinnz
Active Level 9
Galaxy S
aod açık mıydı
0 Likes
Galaxy S
Açık ama ekrana dokununca aod aktif oluyor.
darwinnz
Active Level 9
Galaxy S
cihaz kaç aylık
Galaxy S
Cihaz 1 yıla yakın oldu kullanali. 1 yıl daha garantisi var yani. Batarya sağlığı 99 döngü ise 285.
darwinnz
Active Level 9
Galaxy S
yazılımdan kaynaklı diye düşünüyorum son güncelleme fe serisi mafetti senden kötü değerler alanlarda görmüştüm arka plan uygulaması bırakmamaya çalış onun haricinde de pil değişimi vakti gelmiştir diye düşündüğüm için sordum kaç aylık diye ama taze sayılır
Galaxy S
Yazılım kaynaklı olabilir, öncesinde telefonla pek işim olmuyordu fakat iş güç işin içine girince mecbur kullanıyoruz. 20-85 arası tutardım hep bataryayı. Şimdi ise malesef %100 e getiriyorum evden çıkarken. Yorumlarınız için teşekkürler,
darwinnz
Active Level 9
Galaxy S
rica ederim yardım için burda değil miyiz 😊 20 85 ilk 2 ay falan kullandım bende ama yetmiyor 100 daha iyi eskiden 100 yapıp 0a indirir tekrar fullerdik yıllarca kullandık gerek yok bence dediğiniz gibi yazılımsal katılıyorum
Galaxy S
Teşekkürler, iyi bayramlar diliyorum 🥰🥳