Resolved! Solved

Original topic:

S24FE ekran sorunu

(Topic created on: 10-14-2025 09:48 PM)
211 Views
Kaantks-A51-S24FE
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar, telefonda reels izlerken, veya bu tarz yerlerde telefonun alt kısımında bu çizgiler çıkıyor. Bazı durumlarda oluyor onu açıklamayacağım sürekli olmuyor. Ama dikkatimi çekti bu neden olabilir? Yazılımsal mı donanımsal mı çözemedim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
1-) Cihazınızı bilgisayara bağlayın. (Sadece bağlamanız yeterli başka bir işlem yapılmayacak.)

2-) Cihazı tamamen kapatın.

3-) Ses kısma ve güç tuşuna basılı tutup Recovery menüsüne girin.

4-) Ses kısma tuşuyla Wipe Cache Partition seçeneğinin üstüne gelip güç tuşuna bir kez basın.

5-) Çıkan menüden "Yes"e basın. (4. Adımda olduğu gibi.)

6-) İlk kısma geri döneceksiniz. En baştaki Reboot seçeneğine güç tuşuyla basın. Cihaz yeniden başlayacaktır.

(Bu menüde Wipe Cache Partition seçeneğinin üstünde bulunan Wipe data/Factory reset tuşuna sakın basmayın cihazı tamamiyle sıfırlarsınız.)

View solution in context

12 Comments
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
One UI 6.1'li S24FE kullandigim dönemde Instagram'da denk geldiydim bu hataya.Ondan sonra daha da görmedim.
Galaxy S
Sadece bu da değil hatalar, saniyelik olarak ekranda siyah noktalar falan çıkıyor sorguluyorum cidden ne oluyor diye. Servise mi versem diye düşünmedim değil.
0 Likes
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Siyah nokta denk gelmedim.Sıkıntı durum valla.Sıklaşıyorsa servise vermek mantıklı
Galaxy S
Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ss alıyorum ama ss de çıkmıyor o düşündürüyor.
0 Likes
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
Bence ekranınızda sorun var servise vermelisiniz.
Galaxy S
Sadece belirli kısımlarda oluyor ama. Normal reels izlerken sorun olmaz mesela. Ama birisinin profiline girip diğer videolarına bakacağım zaman çıkar.
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
O zaman yazılımsal olabilir.
yusufpiskin
Active Level 8
Galaxy S
Onarım moduna başlatıp cash temizliği yapın, son Google güvenlik güncellemesini de yapın, başlık açmış arkadaşlar bugün. Cihazı kapatıp bir dk sonra açın. Siyah nokta bende de vardı wipe kısmını temizleyince gitti.
Galaxy S
Detaylı anlatırsan çok iyi olur. Cash temizliğini nereden yapabilirim vb.
0 Likes