Original topic:

S24FE ekran süresi iyce baymaya başladı

(Topic created on: 03-14-2026 10:17 PM)
387 Views
Hyrcn_00
Active Level 5
Options
Galaxy S
Yaklaşık 1 senedir kullaniyorum. %135 pil kullanımı 6 bucuk saat ekran süresi şaka gibi. En son **bleep** ettiğim always on display ekranında 15 20 dk icinde %2 sarj dustugunu gözlerimle gördüm. Ayrica disarda olduğum bir gündü. Istanbulda hava biraz serindi ne kadar etkisi olmuştur bilmiyorum. Herkes ui8.5 beklerken bu şartlar altinda ui8.5 performansı ne olacak düşünemiyorum bile. Exynos pismanliktir. 
image

11 Comments
katmerci
Active Level 5
Galaxy S
Bu daha iyi günlerin reis :d
Hyrcn_00
Active Level 5
Galaxy S
Nasıl olacak usta bu iş yav. A serisi almayalım s serisi alalım diye FE aldım neredeyse pişman olacağım.
0 Likes
katmerci
Active Level 5
Galaxy S
Reisim 2 seneden fazladir s23 fe kullaniyorum sana gore benim durumum kat kat daha kotu android 15 le iyiydi gene en kotu 5 saat veriyodu suan 3 saat falan zar zor aluyorum 8.5 guncellemesiyle icinden gectiler zaten guncelleme politikaları falanda iyi degil bence soylenilen hoc bir tarih dogru degil samsung boyle giderse orta alt segmentde ki kullanicilarini iyice kaybedicek yazilim isinide cozemezlerse bence bi gun hepimizin iphone kullanicas djfoslmandbrjs bu arada boyle olacagini bilsem cok daha az para verip m serisi alirdim .
Hyrcn_00
Active Level 5
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum 6000 mAh batarya olsun kameram mükemmel olmasa da olur. S24FE cihazından m serisine geçmeyi düşünüyor kullanıcılar. Samsung belki görür bunu bir gün. Saka bir yana hocam arkadaşım S25+ aldı gecen günlerde. Ilk gorusum hem gerçek bir s serisi hemde snapdragon işlemci ile çok daha optimize bir cihaz. İmkanım olursa plus serisine çıkabilirim inşallah.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
%80 ile 7 saat açık 12 saat kapalı gidiyor bu cihaz bende. tek ben şanslıyım sanırsam.
Hyrcn_00
Active Level 5
Galaxy S
Çok fazla özellik aktif mi hocam. Gerek telefonun kendi ayarlarında olsun gerek good luck modüllerinde olsun. Belki bende bir gun o sayılara çıkabilirim. 😊
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
gerek goodlock olsun gerek wifi, Bluetooth, olsun açık oluyor hocam. parlaklık %50 civarlarında. bazen 2.x gb dosya aktarmam gerekebiliyor. ortlama %80 ile 6 7 saat arası değer alıyorum
0 Likes
katmerci
Active Level 5
Galaxy S
Ne kadar zamandir kullaniyosun
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yarın 8. ayı bitecek cihazın lakin benim telefon kutuda 1 ay bile beklemedi, bazılarınki 6 7 aya kadar çıkabiliyor
0 Likes