Original topic:

S24FE Oneui8 Pil rezaleti

(Topic created on: 10-14-2025 09:27 AM)
339 Views
Zagortenay
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar One ui 7 ve 8 pil ömrünün içine etti diye burada 10 gündür yazıyorum. Ekran süreleri saçma sürelere düştü. Önerilen Tüm çözümleri denememe rağmen hiçbir iyileşme olmadı. Daha 8 9 aylık bir telefon. Son olarak Perşembe günü telefonu servise götüreceğim. Eğer oradanda bir gelişme alamazsam S24FE GALAXY WATCH6 GALAXYBUDS FE cihazlarımı abartılı olmayan uygun bir fiyata burada isteyen olursa satacağım. Gönderiyi takip edin gelişmeleri bu gönderinin altına yazacağım. 

32 Comments
TheCatFather
Active Level 3
Galaxy S
S24 Plus'a da aksine ilaç gibi geldi.
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Bunun modelle ilgiisi yok. Kiminde sonuç iyi kiminde kötü. Tutarsız bir arayüz haline geldi. Cihazdan cihaza değişiyor durum. Model **bleep** etmiyor. Ben burada yazan bir arkadaşın 2 aylık s24 plus ile 3 saat ekran süresi aldigini gördüm. Samsung bu işi beceremiyor artık maalesef
TheCatFather
Active Level 3
Galaxy S
Aksine, eskiye nazaran Samsung bir çok şeyi becermeye başlamış. Bi tutarsız güncelleme aldın diye koca firmayı çöpe attın 😊
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Sen bı tutar li güncelleme aldın diye göklere çıkarıyorsun ama. Peki memnun olmayan bu telefonlara para veren binlerce insan ne olacak ?
0 Likes
TheCatFather
Active Level 3
Galaxy S
Ben sadece güncelleme olarak yorum yapmadım, Samsung her konuda aşmış kendini. Akıllı telefon sektöründe yazılım konusunda da başı çeken bir firma.
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S

hocam Samsung öyle bir firma degil. Samsung daha kullandığı işlemcinin ekosistemin güç ihtiyacını bile bilmeyen ve hala 5000 mah batarya koymaya eli titreyen bir firma. Premium diye Sattığı telefonların bataryaları ölü ekran süreleri artık iPhone bun bile geçiyor samsungu. Bir telefonun özelliği yazılımı kadar güç verimliliği de önemlidir. Sen Ferrari alacaksın 30 dakika sureceksin deposu bitecek 

0 Likes
wohohoo
Active Level 3
Galaxy S
bencede bu iki güncellemede önemli ölçüde ekran süreleri düştü. 1 günde en az 2 defa şarja takmak zorunda kalıyorum. gelişme oldukça günceller misin
__S24FE__
Expert Level 5
Galaxy S
Aynı sorunu hepimiz yaşıyoruz...
Bir arkadaş az önce gönderi paylaşmış cihaz değişmiş...

Bende değişim yapacağım sana da öneririm samsungun politikasını değişmesi lazım...
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Evet Perşembe günü gideceğim bakalım ne sonuç çıkacak. Değişim olmazsa da tüketici mahkemesine başvuracağım
0 Likes