Original topic:

S24FE Oneui 8

(Topic created on: 09-27-2025 12:59 PM)
109 Views
halfeny
Active Level 1
Options
Galaxy S

Arkadaşlar S24FE telefonuma oneui 8 güncellemesi geldi ve bekletiyorum hali hazırda kullanan varsa pil durumu vesaire nasıl? Performanstan çok pil durumu önemli benim için ona göre oneui 7de kalacağım 

10 Comments
AdSome
Active Level 1
Galaxy S
24 plus a gelmeyen güncelleme sana nasil geldi çok şaşırdım
0 Likes
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
S24fe, s24plus tan sonra çıktığı için daha güncel bir telefon. O yüzden haliyle ilk s24fe aldı. Tabi ondan da önce s25 serisi aldı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Belki operatör onayından geçemedi bir ihtimal
0 Likes
CivCivS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Bazıları pil çok hızlı bitiyor yüklemeyin diyor bazıları (bende dahil) pilde bir düşüş hissetmedim diyorlar. Bende hissetmedim ui 7 dede aynı ui 8 dede aynı geldi bana.
0 Likes
halfeny
Active Level 1
Galaxy S
Galiba biraz daha beklemem gerekecek kesin bir sonuç için
0 Likes
CivCivS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Tamam hocam siz bilirsiniz 😊
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy S
Cihaz 1 hafta kendini optimize ediyor bu da ilk ekran sürem daha da artacaktır en az 3 gün en fazla 1 hafta süresi var bilginiz olsun yüklemenizi tavsiye ederim 😊🙏1758980641235.jpg
0 Likes
halfeny
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler hocam, 3 saat oyun oynamışsınız ona rağmen böyle 3 saat instada gezinsem şarj biterdi ne zaman düzeltirler şu instagram pil olayını bilmiyorum valla
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Galaxy S
İnstagram bir türlü kendini Android'e tam adapte edemedi ondan kaynaklı açıkçası bana sorarsanız.

Bir de insanların dediklerine pek kulak asmayın siz yükleyin hem performans hem optimizasyon açısından çok daha iyi ve akıcı bir sistem olmuş 😊