Original topic:

S24FE ONE8 PİL ÖMRÜ EKRAN SURESİ SORUNU ÇÖZÜMÜ

(Topic created on: 4 weeks ago)
253 Views
Zagortenay
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar burada söylediğim gibi dün Samsung yetkili servisine gittim öncelikle verdikleri güzel hizmet kalitesi için şubedeki arkadaşlara ve Samsung'a teşekkür ederim. Burada haftalardır one ui 7ve8 ile birlikte ekran sürelerinde düşüş şarjin tükenmesi gibi sorunlar arşa çıkmıştı. Bunun üzerine bütün çözümleri uygulama rağmen hızlı şarj tukenisi durmadı. Ve son çare servise gittim sorgusuz sualsiz batarya değişimi teklif ettiler bu comertliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ettim ve telefonun henüz yeni oldugunu içinin açılmasıni istemediğini söyledim. Teknik arkadaş yazılımsal bir sorun olabileceğini telefonu komple sifirlayacabilecegini şöyledi. 30 dakikalik sıfırlama işleminden sonra telefon hayata döndü 3 3 buçuk saat ekran surelerinden yeniden 5 buçuk 6 saatlere yukseldim. Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim servise gidin telefonu komple sifirlatin ve yazılımı yeniden atttirin. Buradaki tek sorun bunu bizim düşünmemiz. Samsung böyle bir şikayeti göz önüne alıp tüketiciye bunu kendi onermeli en yakın servise yönlendirip bu sorunu cozumlemeli. Neyseki sorun şuan çözülmüş duruyor memnunum durumdan.

0 Likes
10 Comments
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Ayrıca bu işlemden sonra telefon daha akışkan ve seri hale geldi akıyor adeta
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Hangi servise gittiniz
0 Likes
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Hocam Pendik tren istasyonu yanında Samsung yetkili servisine gittim arkadaşlar çok ilgiliydiydi hizmet kalitesinden memnun kaldım gerçekten
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim
Y_tS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Telefon zaten hızlı ve seri ve pil 6.7 saati buluyor sorun çözülmemiş ki 6.1 ile 10 11 saati buluyordu wifi ile bazen daha çok şuan bulmuyor yani hocam sizin cihaz ölmüş aslında geri dönmüş hayata
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Kötünün iyisi diyelim hocam. Bu yazılım işleminden önce 4 saati goremiyordum. Bugün veri Bluetooth arkaplanda YouTube açık konum açık şekilde 6 saat alabildim %95 pil tüketimi ile
Y_tS24FE
Active Level 10
Galaxy S
Aynen kötünün iyisi
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Parlaklık sabit %80 lerde kullandım. Telefon kullanım alışkanlıklarını çözüp arka plan işlemlerini yoluna koyduğunda 8 saate çıkacağını düşünüyorum
Hasanbaas
Active Level 10
Galaxy S
Benimde cihazım S24FE
İyi yapmışsınız hocam bir sorun olmuş gibi sizin telde benim sürelerim böyle sabit1760696219649.jpg