- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaşlar burada söylediğim gibi dün Samsung yetkili servisine gittim öncelikle verdikleri güzel hizmet kalitesi için şubedeki arkadaşlara ve Samsung'a teşekkür ederim. Burada haftalardır one ui 7ve8 ile birlikte ekran sürelerinde düşüş şarjin tükenmesi gibi sorunlar arşa çıkmıştı. Bunun üzerine bütün çözümleri uygulama rağmen hızlı şarj tukenisi durmadı. Ve son çare servise gittim sorgusuz sualsiz batarya değişimi teklif ettiler bu comertliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ettim ve telefonun henüz yeni oldugunu içinin açılmasıni istemediğini söyledim. Teknik arkadaş yazılımsal bir sorun olabileceğini telefonu komple sifirlayacabilecegini şöyledi. 30 dakikalik sıfırlama işleminden sonra telefon hayata döndü 3 3 buçuk saat ekran surelerinden yeniden 5 buçuk 6 saatlere yukseldim. Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim servise gidin telefonu komple sifirlatin ve yazılımı yeniden atttirin. Buradaki tek sorun bunu bizim düşünmemiz. Samsung böyle bir şikayeti göz önüne alıp tüketiciye bunu kendi onermeli en yakın servise yönlendirip bu sorunu cozumlemeli. Neyseki sorun şuan çözülmüş duruyor memnunum durumdan.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy Sİyi yapmışsınız hocam bir sorun olmuş gibi sizin telde benim sürelerim böyle sabit