Original topic:

S24FE Ekran Süresi ve Pil Sağlığı

(Topic created on: 02-20-2026 03:12 AM)
372 Views
ygtknca
Expert Level 1
Options
Galaxy S
İster istemez pil sağlığım yavaş yavaş düştü ama bana genel olarak 6.1 sonrası pek ekran süresinde iyi performans alamadım Instagram da reels izlemek ve youtube da reels de izledim full kaydırma 120hz çalıştı ister istemez ama gündw 2 kere bazen 3 kere cihazı şarja takıyorum uğraştığım işler kaynaklı telefonda çok işim oluyor ve pc kullanmıyorum bana biraz az gibi geldi
Yorumlarınız nedir?

image

image

15 Comments
LawCode
Active Level 8
Galaxy S
ben böyle alıyorum1771548224298.jpg
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Pil sağlığı kaç dostum?
LawCode
Active Level 8
Galaxy S
bu şekilde1771548444340.jpg
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Baya yakın aslında benim 97 olmuş ben biraz.yıpratarak kullandım ek olarak film izlerken felan çok şarja takıyorum bende bluetooht vs hep açık sende durum nasıl hocam? Performans profili vs açık mı
0 Likes
LawCode
Active Level 8
Galaxy S
hocam bende güç tasarrufu kapalı kullanıyorum bazen 120hz bazen 60 hz kullanıyorum şarjdayken kullanmıyorum Bluetooth sadece kulaklıktan müzik dinlersem açıyorum wifi-mobil veri karışık kullanıyorum durum öyle
0 Likes
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Anladım bende neden bu kadar az acaba emin değişim bilmiyorum bakcaz artık uygulama mı fazla acaba ne anlamadım veri mi çok neden acaba hiç emin değilim gerçekten
0 Likes
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Geceleri şarjda vs bıraktığın oluyo mu dostum?
0 Likes
LawCode
Active Level 8
Galaxy S
100 olunca çekiyorum genelde gece takmıyorum yatmadan önce şarj ederim 100 e kadar
0 Likes
LawCode
Active Level 8
Galaxy S
bende de uygulama fazla sadece kullanmanıza göre telefon ekran saati tanımlıyor oyun oynarsam 7 saat sosyal medya kullanırsam 8 saate yakın buluyorum
0 Likes