Original topic:

S24FE Şarj

(Topic created on: 04-01-2026 11:57 PM)
339 Views
aydin26
Active Level 4
Options
Galaxy S

Selamlar,

Telefonu aldığımda şarjdan yana sıkıntım yoktu. İlk gelen oneui güncellemesinden sonra ekran sürem biraz düştü fakat şuan dahada düştü. Telefonu defalarda formatladım, hard reset yaptım banamısın demiyor. 

Servise göndersem incelenir mi? Yada uzaktan bağlanıp birşey yaparlar mı?

Bana normal gelmiyor. Sizcede normal değil mi?

image

17 Comments
mzka1
Active Level 4
Galaxy S
Merhaba hangi sürümü kullanıyorsunuz acaba bu ekran saati pek normal değil
0 Likes
aydin26
Active Level 4
Galaxy S
OneUi8 düzenli güncellemeleri yaptırıyorum
0 Likes
mzka1
Active Level 4
Galaxy S
Ekran süresi bu kadar az olmaması lazım bi sıkıntı var
0 Likes
aydin26
Active Level 4
Galaxy S
Güç yasarufunda denedim. 60hzde denedim taş çatlasın 5 saat o da en iyi olduğu zaman.
0 Likes
S24FE_Arda33
Active Level 8
Galaxy S
Hocam bu süre cidden az yani ben 120 hz ve teli sıfırlamadan %98 pil sağlığı ile 6 saatten fazla ekran süresi alıyorum mobil veri wifi farketmeksizin
aydin26
Active Level 4
Galaxy S
Nerede o günler... İlk zamanlar benimde öyleydi sürem ama son durum bu
0 Likes
S24FE_Arda33
Active Level 8
Galaxy S
Pil sağlığı kaç ve ne zamandır kullanıyorsunuz ki ben telefonu piyasaya çıktıktan 2 , 3 ay sonra 20 kasım da aldım
0 Likes
aydin26
Active Level 4
Galaxy S
Pil sağlığı %100.
Pil döngüsü 420.
14.02.2025 te kullanmaya başladım
0 Likes
S24FE_Arda33
Active Level 8
Galaxy S
İlginç hocam telefonu tavsiyem eğer değilse dark moda alıp kullanın kullandığınız uygulamalardada aynı şekilde dark modu aktif edin telefonu aod varsa kapatın enerji harcar bi nebze de olsada onun dışında duvar kağıdınıda koyu bir renk seçmek hatta siyah seçmek en fazla verim almanızı sağlar onun dışında konum Bluetooth u kullanmadıkça açık bırakmayın tavsiyem mobil veri paylaşımında bulunuyorsanız sıkça gine işiniz bitince onuda kapatın nfc açıksa kapatın kullanmadıkça açık kalmasın bu tür şeyler birde tik tok lite ı kullanın tavsiyem instagram lite gibi değil kaymak gibi akıyor sadece şuan fotoğraf açamıyor uygulama yakında gelicek diyorlar güncelleme ile değiştirirler tiktok yetkilileri umarım 😁 diyeceklerim bukadar şimdilik aklıma gelen 😊
0 Likes