cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24

(Topic created on: 12-14-2024 03:35 AM)
399 Views
MustafaCihadS24
Active Level 4
Options
Galaxy S

Evet arkadaşlar şaşırmayacağım birşey oldu daha önceki telefonum olan s22deki gibi telefonumda amoled ekran yanığı oldu hadi sadece bu olsa iyi ama gene telefon kaynaklı yoğun ısınma problemi yüzünden telefonumun arka cam kapağı çıktı çok saçma ve bunlar sadece 4 ay içinde oluyor yahu ben bu samsunga güvenemeyeceksem kime güvenicem şimdi size soruyorum amoled ekran yanığı veya aşırı ısınma gibi problemlerden kaynaklı arka kapağımın çıkması beni garanti dışı bırakır mı?

image

S24

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Yok o kadar sıcaklık görürse tabiki atar yapışkanı

View solution in context

0 Likes
Solution
Motun
Active Level 8
Galaxy S
Amoled yanığı kullanıcı hatası falan değil. Samsungun politikası öyle olabilir onuda kim umursar? Kime göre neye göre kullanıcı hatası olacak ki. Belirli bir ispatı ve işleyişi yok

View solution in context

Solution
yunusaslan53
Active Level 4
Galaxy S
Benim s21 de aynısı olmuştu telefon çok ısındığı için arka kapak slikonları bozuldu ve kapak yerinden çıkıyordu

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy S
Eski A53 de ilken 4 defa amoled ekran yanığı oldu 4 ünde servis garantiden değişti garanti dışı oluyor diyorsunuz neye göre dediniz acaba

View solution in context

26 Comments
Galaxy S
Bu hafta içi garantiye göndereceğim umarım bir sorun bahane edip ücret taleo etmezler
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Ekran sizin sorumluluğunuz altında. Kesinlikle garanti dışı. Arka kapak içinde bir yorumum yok maalesef
Solution
Galaxy S
Eski A53 de ilken 4 defa amoled ekran yanığı oldu 4 ünde servis garantiden değişti garanti dışı oluyor diyorsunuz neye göre dediniz acaba
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefonu düşürdün mü daha önce yoksa ısındığı için mi böyle? Şok oldum arka cam kapağı görünce
Galaxy S
Sana yemin ederim sadece 1 kere düşürdüm oda 20 cm den cam parkeye ama telefonumun kırılmaz ekranı vardı zaten köşeler darbeyi emdi sence bu bir düşmeden olur mu yurt dışından 400tlye aldığım kılıf ile kullanıyorum 4 aydır
0 Likes
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Amoled yanığı uzun vadeli yüksek parlaklıkta ekran kullanımında oluşur. Tamamen kullanıcı hatasıdır. Hem sağlığa hemde ekrana zararlıdır.

Arka kapağın aşırı ısınmadan dolayı çıkması normaldir. Isı yapışkanı gevşetmiş olabilir. Garantiye girer mi bilmiyorum
Galaxy S
Amoled ekran yanığı samsungların kronik sorunu onun için garanti dışı bırakacaklarını sanmıyorum zaten telefonum hiç bir zaman max parlaklığa almadım bundan önceki telefonumda amoled ekran yanığı sebebiyle garantiye gönderdiğimde tamir etmişlerdi ama benim burada merak ettiğim bu kapak açılması başıma ilkkez geliyor bakalım buna ne diyecekler
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Kronik sorunlar garanti kapsamına alınsaydı Samsung şu anda ekran pazarında tamamen zararlı çıkardı hocam. Kesinlikle ekranlar garanti dışıdır
0 Likes
Galaxy S
Ayrıca her türlü kullanıcı var madem max parlaklıkta böyle problemler oluyor sende bu kadar parlak ekranlar yapma çünkü amoled yanığının ilerisi ekran yeşillenmesinden dokunmatiğin bozulmasına kadar giden sorunlar doğuruyor bunun kullanıcı hatası olması doğru olmaz sonuçta sadece max parlaklıkta böyle olmaması gerekir
0 Likes