cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24

(Topic created on: 3 weeks ago)
270 Views
Brcuu
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba bugün s24 aldım ama anlamadığım bir konu var bana yardımcı olursanız çok sevinirim eski telefonum a55 ve s24'un ekranına baktığımda koyu temalarda s24'de hafif pikselleşme sorunları oluyor ama a55de yok bugün kırılmaz cam taktirdım görüntünün ekran koruyucuyla bir alakası olabilir mi ? Telefonda piksel testi yapabileceğim bir uygulama var mı?

24 Comments
Muhammetvader
Active Level 3
Galaxy S
O piksellesme kumlanma sorunu ile alakalı olabilir bendede s24 ultra var koyu temada kumlanmalar var. Sen belki kumlanma sorununu tam bilmediğin için pixel gibi gelmiş olabilir. Maalesef samsungun s24 serisindeki kronik sorunu bu,çözümü yok maalesef.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet kronik sorunu maalesef
Brcuu
Active Level 4
Galaxy S
Ben sadece ekranda piksel yanığı olup olmadığını anlamak için piksel testi yaptırmak istedim ama kronik sorunsa o zaman yapılabilecek bir şey yok ama siyah temaları tam siyah göstermiyor bu ilginç
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet işte dediğim gibi ekrandan kaynaklı simsiyah görmüyorsun temayı hafif böyle beyazımsı oluyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hafif puslu gibi mi görüntü
0 Likes
Brcuu
Active Level 4
Galaxy S
Evet Özellikle whatsappta oluyor ekran parlaklığını kısıp kapalı modda kullandığım da
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ekran problemi var maalesef
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Pixel testi yapılabiliyor Play Store üzerinde onun için uygulamalar var
0 Likes
Mucahitalgin
Active Level 4
Galaxy S
Nasıl bir problem harici telefonla paylaşabilir misiniz bende s24 kullanıyorum karşılaştırmak için
0 Likes