cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24

(Topic created on: 01-26-2024 04:03 PM)
1280 Views
Bayram32
Expert Level 2
Options
Galaxy S
Selam arkadaşlar bildiğiniz üzere s21 ultrada s24e geçtim. 2 günlük deneyimim oldu azda olsa. İlk olarak batarya olarak başlamak istiyorum. S21 ultram 5000mah idi bu 4000 şahsi fikrim s21 ultradaki şarjım daha iyi gidiyordu örneğin evden %80 şarjla işe gelirdim hiç korkmazdim bitcek diye. S24te tedirgin oluyorum azda olsa . S21 ultramda takılma donma vs olmuyordu **bleep** da yok henüz oyunda deneyemedim. Kamera olarak bakarsak video kısmında s24 daha başarılı ama çok uçuk bir **bleep** yok . Normal ana kamera olarak 2side güzel s24 az daha öne geçiyor gibi . S21 ultradaki 10x ve bundaki 10x e bakarsak s21 ultra net ama yazılım renk vs olarak bakarsak s24unki daha hoş duruyor. Gece fotoğrafında ise s24 beni şaşırttı çok iyi çekiyor ışığı patlatmıyor. Cihaz premium hissettiriyor . Ses olarak bakarsak s21 ultradaki ses daha fazlaydı ama s24deki ses tokluğu netliği çok daha iyi . Şimdilik bunları denedim çok fırsatım olmadı yine deneye deneye yazarım . 
49 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Deneyinlerinzi Belirttiğiniz için teşekkürler. 😊

S24'ü Alalı ve kullanalım 1 Haftayı gecmediyse Şarj Sürenizi az olması normaldir. Yaklaşık 1 Hafta içinde Pil dengenizi Oturması lazım. 👍

1 yada 2 hafta sonra Şarj Konusunda Deneyimlerinizi Belirtirseniz daha net bilgi olacaktır. 👍
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
O pil dengesi oturma olayı bu seride yokmuş. Vatan çalışanı dedi . Pilde değişik bir teknoloji varmış 1 defa 100 yaptıktan sonra pili sonra direk uyum sağlıyor dedi.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
O kadarını bilemiyorum. 😊Lansman da bu tarz bir söylemde bulunmadılar.

Uzun kullanımınızda Deneyimlerinizi Belirtirseniz Çok daha iyi olur.
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Tabi suanlik belirtilerim 2 kere şarjını fulleyip deneyimim 2 günlük yani
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru anladım. 👍

Bende S24 serisine geçmeyi düşünüyorum o yüzden Bayadır araştırıyorum. Burada da S24 Ve Plus ile ilgili deneyim yazıların çok daha yardımcı oluyor. 😊
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Normalde plus alacaktım. Ekrandan dolayı olsa gerek dakikada 6.11 mah şarj yiyodu testlerde s24le nerdeyse aynı diye almadim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru QHD olmasına Rağmen Gayet yeterli gibi. 😊
Plus daha mantıklı geliyor bana normalde. 👍
Bayram32
Expert Level 2
Galaxy S
Valla bilmiyorum aradaki farka değer mi gerek varmi Bide cebime göre haraket ettim yoksa plus daha buyuktu iyi olurdu benim içn. Ama s24 premium duruyor kibar
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru özellikle Yan çercevelerinin Mat olması Parmak izi bakımından Daha iyi oldu. 😊