cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24

(Topic created on: 09-17-2024 04:10 PM)
90 Views
kaanhasman
Active Level 2
Options
Galaxy S

Telefonun hoparlör ve şarj yeri çok toz doldu telefonu musluğun altında yıkarsam herhangi bir sıkıntı olur mu

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
O tozlar su ile içeri kaçmasın ?
kaanhasman
Active Level 2
Galaxy S
Hiç bilmiyorum nolur
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bence bırakın servis yapsın hem ip68 e çok güvenmemek lazım
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Su ya ve toza dayanıklı bisey olmaz AMA yinede ne olur ne olmaz yapmayım
alierenkocamann
Active Level 10
Galaxy S
Sert olmayan yumuşak bir makyaj veya diş fırçası ile temizleyin fazla bastırmadan özellikle hoparlöre hiç bastırmamanız gerekiyor
oğuzcann
Active Level 6
Galaxy S
IP68 E cok güvenmemek lazım bir sıkıntı olursa kullanıcı hatası almak gibi bir sorunda olabilir sertifika dayanıklı diyor kesinlikle geçirmez demiyor yinede siz bilirsiniz
metingiriniz
Active Level 4
Galaxy S
Ben ahize ve hoparlöre 2 3 damla su damlatıp clear wave uygulamasını açıyorum tertemiz oluyor note7 s10 s20 s21 cihazlarımda bircok kez yaptım sorun yasamadım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Elektrikli süpürgeyle çekmeye çalış tozları. Suyun içerisinde telefonu girdirmeni önermem.
VedatA545G
Expert Level 4
Galaxy S
S24 şarj yeri nasıl toz giriyor hiç mi dikkat etmiyorsunuz? Allah başka dert vermesin o kadar para vermişsin bir zahmet şarj yeri toz olmasın şimdi servise götürseniz parçaları alırlar tozunu aldırırlar sonra geri takarlar ve ücret isterler ama sonra ne olacak şarj soketi içine girer girmez bozulacak S24 çok değerli telefon dikkat etmeniz gerekiyor
0 Likes