cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ vs diğerleri değişim mi iade mi olmalı?

(Topic created on: 4 weeks ago)
154 Views
Zamazong
Active Level 5
Options
Galaxy S

Son karar günü yaklaşmak üzere. Pazar günü kumlu ekranı dolaylı s24+ cihazımı iade edeceğim ve çok yüksek ihtimalle hatta kesinlikle kabul olacak, çarşamba ya da perşembeye kadar yeni telefon almam gerekiyor ama ben hala hangi cihazı almam gerektiğine karar veremedim. S24Ultra bir süredir fiyat olarak inişte ama benim alabilmem için 53 falan olması lazım o da imkansız gibi. Geriye benim 50bin tl bütçemde 2 seçenek kalıyor.Ya değişim yapacağım ya S23U 8/256 versiyon ya da Magic 6 Pro 12/512 versiyon alacağım. Hala karar veremedim, en az 2031 yılına kadar kullanacağım başına bir şey gelmezse. Sizce hangisini seçmem benim için daha iyi olur? O kadar para verip 3-4 sene sonra donma kasmayla uğraşmak istemiyorum. 

5 Comments
Buyoldazade
Beginner Level 3
Galaxy S
Hocam kumlu ekranı nasıl tespit ettiniz?
0 Likes
Zamazong
Active Level 5
Galaxy S
Karanlık bir ortamda parlaklığı minimuma çektim beyaz alanlarda çok bariz bakılıyorduk kumlanmayla. Birde ekstra karartma yaparakta daha net belli olabilir ben gözümle net göremezsem diye telefonla fotosunu çektim kumlanan yerlerin.
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Magic 6 daha mantıklı.

Kamerada zoom işini unut ama magicte. Geri kalan konularda güzel ana kamerada v.s
0 Likes
Zamazong
Active Level 5
Galaxy S
Aslında gönlümde magicten yana ama beni 6-7 sene götürür mü bilmiyorum bir tık korkmuyor değilim. 1. Seçenek risk alıp aynı fiyata daha iyi kamera,işlemci,tasarım,batarya almak. 2.seçenekse hiç macera aramadan daha alt donanıma sahip S23U almak.
0 Likes
serik12
Active Level 4
Galaxy S
Bence s25 çıkacak değiş tokuş yap
0 Likes