Original topic:

S24 un snapdragon versiyonunu nasil bulabilirm

(Topic created on: 07-14-2025 07:07 PM)
274 Views
rötordars25
Active Level 8
Options
Galaxy S

Not s21 fe den geçecem

13 Comments
Galaxy S
S24'ün Snapdragon versiyonu maalesef Türkiye'de satılmıyor.
rötordars25
Active Level 8
Galaxy S
Nerden bulacam ben sd versiyonunu exynos kotu algisi var bende biraz supeleniyom
0 Likes
Galaxy S
Exynos kötü falan değil bu muhabbetler artık eskide kaldı S24 serisinde kullanılan exynos 2400 gayette güzel bir işlemci içiniz rahat olsun 😊
rötordars25
Active Level 8
Galaxy S
Isnma falan yapmaz değil mi birde batarya nekadar gidiyor kamerasi nasil
Galaxy S
Isınma abartılacak derecede olmaz, batarya konusu ise One UI 7'den dolayı sıkıntılı ama One UI 8'de düzeltildi, kamera olarak da çok iyi. (Bu arada ben S24 FE kullanıyorum ancak işlemci olarak neredeyse farkı olmadığını için yorum yapmak istedim)
Galaxy S
hadi ordan uzun işlemlerde 8+ gen 1 civarı performans veriyor. alsa snapdragon olamaz
0 Likes
Galaxy S
Snapdragon fanboyluğu yapmayalım lütfen 😂
0 Likes
Galaxy S
exynos ile ne yapabiliyorsun söylesene? uzun işlemlerde drop yiyor, winlator kullanamazsın, yd alsan sorun çıkarır, gcam gibi 3. taraf uygulamalar optimize değil, şarj tüketirler, performansları rakibi oldukları snapdragon işlemcilerden daha geride, çoğu oyun ve uygulama için optimize değil. dediklerim sence yalan mı?
0 Likes
Galaxy S
Günlük işlerimi yapabiliyorum oyun oynayabiliyorum, herhangi bir drop sorunuyla karşılaşmadım, performansları da gayet iyi geride olabilir ona bir şey demiyorum.
0 Likes