cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultradan s25 ultraya geçiş

(Topic created on: 03-26-2025 12:23 AM)
323 Views
talihkaya
Active Level 3
Options
Galaxy S

Çok uzun yıllardır samsung kullanıcısıyım not2 çıktığından beri samsung aldım her yıl değişim kampanyasıyla. Şu anda s24 ultra kullanıyorum ve s25 ultraya geçiş yapmak mantıksız geliyor. S25 ultrayı incelediğimde ahım şahım bir değişiklik yok. Uzun saatler oyun oynayan ve İnternette surf yapan bir kullanıcıyım. Gösle görülür abartılı qrttırılmış bir performans yok kesinlikle. Ayrıca 200 mp lik kamera da iyileştirme bile yok. Bir kamera ve işlemcide az bir oynama uğruna asla değiştirilmez. Ayrıca spen özellikleri kısıtlanmış. S24 ultra s25 ultraya göre daha yetenekli. Ayrıca kavisli kenarlar bana hitap etmiyor. Pil kapasitesi aynı zaten. Kısacası gereksiz. Ayrıca yıllarca bixby bir türlü türkçe dil desteğine kavuşamadı. Bu gidişle samsunga elveda diyeceğim. İnovasyon ve gelişme olmadıkça başka markalara geçeceğim.

10 Comments
123456_
Active Level 8
Galaxy S
s pen kullanımı az olduğu için s26u da olmayabilir.s24u yı bence değiştirmeyin.s26 veya s27u da değiştirin.bixby bir çok dili desteklemiyor zaten.bixby unutulan proje çünkü samsung google ile işbirliğinde geminiyi satması lazım.
talihkaya
Active Level 3
Galaxy S
Olay bixby ile ilgili değil sadece minik bir hatırlatma, yani yıllarca insanları oyalayıp destek gelmemesi saçma oldu. Eksik kalan tarafından bahsetmek için değindim. Ben aşırı derece s peni aktif kullanıyorum. Benim gibi kullananlar da çoğu platformda aynı fikirde🙏
0 Likes
123456_
Active Level 8
Galaxy S
s pen kullanan kitle az olduğundan siz s24u da kalın.bixby ise google ile işbirliğinden bilerek geminiyi öne çıkarmaları.japonca fln yeni geldi bixby e
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru tespit ancak Samsung alışkanlığı kazanan kişi farklı markalara pek çabuk adapte olamıyor. Arayüz vs.
S23Ultra_Alp
Active Level 7
Galaxy S
s23 ultradan bile s25 ultraya geçilmez şahsen. aynı kamera aynı sensör olduğu sürece mantıksız. rakipler 1 inç sensörle gezerken samsung 3 4 senedir aynı sensörle maalesef.
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Pil kapasitesi önemli ama enerji verimliliği daha önemli. Fakat samsung o konudada zayıf. Ki o konudada samsung değil tsmc iş yapıyor 😂 1 saat daha verimli heavy loadda. Tercihim benim çinli firmalar olacak.
talihkaya
Active Level 3
Galaxy S
Geçen gün bir platformda video izledim, s25 ultra ve diğer marka telefon ile max zoom da çekilen fotoğraf arasında minimum 50 60 kat **bleep** var. Samsungu geçmiş resmen. Umarım bir sonraki modelde elle tutulur farklılıklar görürüz.
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Galaxy S
Kamerada bir yenilik olmadı S24U ve S25U arasında. Tasarım olarak S24U önde. One ui 7 dersen, S24U zaten alıcak. S24U ağır basıyor 🔥.
talihkaya
Active Level 3
Galaxy S
Kesinlikle öyle. Kasa olarak İphone benzemeye çalışmak saçma. Bugüne kadar en karizmatik kasalı telefon s24 ultra