cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra

(Topic created on: 02-06-2025 09:41 PM)
226 Views
drhipertrofi
Active Level 1
Options
Galaxy S

Sıfır aldığım cihazda kamera eski model iphonelardan zayıf kalıyor. Kamerası meşhurdur sanki bu telefonun. 12mp 50 ve 200 e göre daha güçlü anlamadım bu işi. Bu sorunu yaşayan var mı başka 

14 Comments
Mronok
Active Level 6
Galaxy S
Mümkün değil bir sorun var
0 Likes
drhipertrofi
Active Level 1
Galaxy S
Defalarca denedim yok proyu kapat öyle dene yüksek çözünürlüğü kapat öyle dene birşey farketmiyor
0 Likes
umuuutt
Beginner Level 2
Galaxy S
Dostum kullandığın kılofdan olabilir mi eğer kamerayı kapatıyosa kılıf ondan olabilir bende öyleydi sonra kılıf değiştirdim şuan gayet iyi
0 Likes
drhipertrofi
Active Level 1
Galaxy S
Kılıftan değil
0 Likes
Axlkx1
Active Level 6
Galaxy S
Ben de çıktığından beri kullanıyorum s24Ultra yı. Özellikle dış ortam gündüz çekimlerinde beni hiç memnun etmiyor kamerası. (12, 50 veya 200Mp hepsi ayrı ayrı rezalet)
Kamerasal olarak beklentimin çok altında s24 ultra.
Aslında en büyük eksileri şunlar(kamerada):
Renkler doğal dwğil(özellikle doğa çekimlerinde)
Manzara çekimlerinde netlik açısından ve ışığı ayarlayabilme açısından zayıf.
Ekran parlaklığı, gündüz çekimlerinde çok düşük kaldığından, kamera kullanımı sırsından akeyif vermiyor(ADAPTİF parlaklık seçeneği bence saçmalık. Onun yerine parlaklık seviyesinin kontrolü kullanıcıda olmalı

0 Likes
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy S
aslında s24 ultra'nın kamerası donanım olarak çok güçlü ama yazılım tarafında bazı ayarları doğru yapmak gerekiyor renklerin doğal olmaması konusu samsung'un yıllardır kullandığı işleme algoritmalarından kaynaklanıyor ama bu herkese kötü gelmeyebilir bazı kullanıcılar daha canlı renkleri tercih ediyor eğer daha doğal renkler istiyorsan pro modda çekim yaparak veya hdr ayarlarını değiştirerek daha iyi sonuçlar alabilirsin manzara çekimlerinde netlik ve ışık ayarları konusunda da aslında sensör oldukça yetenekli ancak bazen otomatik ayarlarda agresif hdr veya keskinlik artırma olabiliyor bunu da manuel ayarlarla düzeltebilirsin özellikle ışığı kendin ayarlayarak daha dengeli fotoğraflar çekebilirsin ekran parlaklığı konusunda da adaptif parlaklık bazen beklenmedik şekilde düşebiliyor ama samsung bunu pil tasarrufu için yapıyor yine de manuel parlaklığa geçerek bunu kontrol edebilirsin ayrıca s24 ultra'nın ekranı piyasadaki en parlak ekranlardan biri ve özellikle güneş altında görülebilirlik konusunda çoğu rakibinden daha iyi sonuç veriyor belki bir yazılım güncellemesiyle adaptif parlaklık daha iyi hale getirilebilir ama şu an bile elindeki cihazın en iyilerden biri olduğunu unutmamalısın
0 Likes
Galaxy S
12 MP hepsinden iyi çünkü 200 MP i pikselleri ufaltıp tek piksel halinde çektiğinden en iyisi 12 MP. Bu arada 13-14 pro vs çoğundan iyi çekiyor Samsung. Lensinizi temizleyin
0 Likes
drhipertrofi
Active Level 1
Galaxy S
Adam çıkardı düz 13ü tak fotoyu çekti ben parlamayı önlemek için bir ton ayar yaptım. İki foto arasındaki **bleep** barizdi
0 Likes
Galaxy S
24 U olduğuna emin misiniz? Adam 13 pro çıkarttı karanlık çekti benimkini görünce gözleri çıktı garip yani
0 Likes