cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra

(Topic created on: 05-27-2024 08:57 AM)
228 Views
zazayb
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Arkadaşlar iki.gundur s24 ultra kullanıyorum şarjı çabuk.bitiyor 1saat50 dakikalık filmde 30 sarji azaldı normalmi ne yapmam lazım 
13 ultradan geçiş yaptım sarji iki kat daha iyi gidiyordu 
0 Likes
6 Comments
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
O tarz bir deneyimim olmadı , ama 90dk. Ekran açık kalmış video oynatma esnasında ful parlaksa ekranın çabuk bitebilir. Bide internetden izlediysen bulunduğun yerde sinyal zayıfsa çabuk bitebilir. Bunları göz önünde bulundur.
0 Likes
zazayb
Beginner Level 2
Galaxy S
90 dakika.ekran açık değil ki abim 1 saat 50 dakika 110 dakika yapıyor normali ne kadar olmalı bide kimisi.cihaz yeni.kendini açar diyorlar
0 Likes
ChipsTR
Active Level 6
Galaxy S
Cihaz yeni olduğundan ilk bir hafta çabuk biter senin kullanım alışkanlıklarını öğrenmesi gerekiyor. Ondan sonra pil optimizasyonu yapacaktır.
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Cihaz yeni kendisini açar dedikleri

Samsunun adapte olma süreci pil ömrünü uzatmak amaçlı belli bir algoritma var formülünü bilmiyorum ama açık ve kapalı girdiğin uygulamalarla v.s alakalı ona göre cihaz anca 2 hafta ila 1 ay süresinde hallediyor

Fakat bazen bu algoritma düzgün calismayabiliyor. O durumdada sıfırlamak zorunda kalıyorlar kullanıcılar nadirde olsa sifirlayarak sorunu çözüyorlar

Ortalama 2 hafta
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
20dk. İçin tartışmayalım☺️☺️☺️.
Dedimya farazii yazıyorum. bulunduğun yerde sinyal zayıftır o etkiler zaten ekran büyük etkiler , ekran parlaksa etkiler, etkilerde etkiler. Android bu arka planda başka bir uygulama vardır o etkiler.
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba zazayb,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin. 
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın. 
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin. 
• Gereksiz uygulamaları kapatın. 
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
 • Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın. 
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın. 
• Arka ışık süresini azaltın. 
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes