Original topic:

S24 ultra ve teknik servis sorunu

(Topic created on: 02-17-2026 08:44 PM)
97 Views
EnesDersmek34
Active Level 6
Options
Galaxy S

Samsung Galaxy S24 Ultra kullanıyorum ve yaklaşık son 2 aydır cihazımda ciddi performans sorunları yaşamaya başladım. Özellikle oyunlarda, YouTube, TikTok ve diğer sosyal medya uygulamalarında belirgin şekilde kasmalar meydana geliyor.

Bunun yanında telefon aşırı ısınıyor ve pil tüketimi normalin çok üzerinde. Örneğin bu sabah saat 08.00’de şarjdan %100 olarak çıkardım, ancak saat 09.20–09.30 civarında şarj seviyesi %48’e kadar düştü. ( hiç bir oyun oynama yada bir işlem yapma söz konusu değil, sadece haritalar açık ve o kadar şarj yemez.)
Ayrıca bazı uygulamalar ilk açıldığında donuyormuş gibi oluyor ve ancak kapatıp tekrar açtığımda düzeliyor.
Teknik servis ile iletişime geçtiğimde bana bazı temel adımları uygulamam gerektiği söylendi. Bu işlemleri zaten yaptığımı belirtmeme rağmen aldığım yanıt “fabrika ayarlarına sıfırlayıp tekrar denemeniz gerekiyor” oldu.
Ancak bu yaklaşım bana çok doğru gelmiyor. Günümüzde bir cihazın uzaktan kontrol edilip detaylı şekilde incelenmesi mümkünken, doğrudan fabrika ayarlarına döndürme önerisinin ilk çözüm olarak sunulması kullanıcı açısından oldukça yetersiz bir destek gibi görünüyor.

Benzer bir durum yaşayan veya bu konuda bilgisi olan varsa görüşlerini paylaşabilir mi?
0 Comments