Original topic:

S24 ultra uzun vadede nasıl kullanan var mı

(Topic created on: 07-15-2025 03:58 PM)
217 Views
Furkan_1
Active Level 9
Options
Galaxy S

Arkadaşlar ben s23 ultra aldım 3 ay önce sırf kumlu ekran sorunundan dolayı. Ablam illaki ultra serisinden tel istiyor ve s23 ultra şuan ki fiyatını hak etmiyor. S24 ultrayı kullanan var mı sorun yaşayan var mı? S25 ultra da çok pahalı

7 Comments
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
Ben çok teşekkür ediyorum bu ayrıntılı açıklama için minnettarım.
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy S
S21U, S22U, S23U ve şimdi de 4 aydır S24U kullanan biri olarak S24U kesinlikle mükemmel bir cihaz. Almayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşında yorumda yazdığı ekrandaki kaplamadan dolayı çok leke tutabiliyor, yaklaşık 2-3 aydır koruyucu olmadan kullanıyorum ve ekranda şu an sadece yoğun ışıkta görünen bir çizik var onun dışında herhangi bir sorun yok. Kumlu ekranda aynı şekilde sadece en dip seviye parlaklıkta bu durum yaşanıyor ama kolay kolay f.arketmezsiniz ki kullanıma bir olumsuz etkisi de yok ama kumlu ekrandan yana takıntınız varsa bu sorun sadece ilk çıkan seride var diye biliyorum. Yani şu an piyasada sıfır olarak alacağınız s24u cihazlarda bu durum muhtemelen olmayacaktır.
Furkan_1
Active Level 9
Galaxy S
Yansıtmasız mat ekranın çizilmesi büyük bir sorun😨
0 Likes
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy S
Hocam şöyle söyleyeyim cihazı ilk aldığım günlerde koruyucusuz denediğimde çok kolay çiziliyor gibiydi ama aslında bu çizik denilen izler tam olarak çizik değil. Hafif su sıkarak gözlük bezi ile ekranı sildiğimde çizik gibi görünen şeylerin lekeden ibaret olduğunu gördüm. Başlarda bende bununla ilgili konu bile açmıştım forumda ama koruycu olmadan kullandığım 3 aylık süreçte ekranda sadece 1 çizik oluştu, o da yalnızca güneş altında belli oluyor, normal oda ışığında veya dışarı falan çıktığımda belli olmuyor bile. Ama tabi bu ekran hor kullanılırsa bu kaplamanın dayanıklılığı zamanla azalıyor. Çizilme konusuna tekrar değinmem gerekirse bu çizik olarak bahsedilen şeylerin çoğu genelde leke oluyor, telefonlara çizilme testi yapan bir YouTube kanalı var JerryRight tarzı bir ismi vardı onun videosuna bakabilirsiniz, S24U ekranı çizilme testinden en başarılı çıkan cihaz olmuş :)
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy S
JerryRigEverything YouTube kanalından S24U nın sağlamlık testine bakabilir ve yorumları okuyabilirsiniz hocam.
Avcı_S24Ultra
Active Level 10
Galaxy S
s23u dan s24u a geçtim herhangi bir soeun yaşamadım güncelleme yapmasam daha iyi olurdu muhtemelen güncellemelerden sonra hafif şarj ve pil peoblemleri çıktı nedense ama gerkeste görünmüyor bu galiba fakat güncelleme yapmayınxa da bazı uygulamalar düzgün çalışmıyor
Bazukacı
Active Level 5
Galaxy S
Kral ben 1 yıl kullandım, hiçbir şekilde güncelleme yapmazsan canavar gibi telefon, gayış gibi kullanırsın