cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra uyumlu ekran koruyucu

(Topic created on: 02-09-2025 04:56 PM)
164 Views
Yasincicek
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar s24 ultra telefonum için parmak izi ve kalem kullanımında sorun yaratmayan parmak izi tutmayan sağlam bir ekran koruyucu arayışı içerisindeyim.. şimdiye kadar kullandıklarım bana bu konularda hep sorun yaşattı . Mevcut şuan kullandıgım ekran koruyucuda ise parmak izi kullanamıyorum.. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

22 Comments
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Benks veya spigen ekran koruyucu öneririm.
0 Likes
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Bence telefona ekran koruyucu takma
0 Likes
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Çünkü telefonun yansıma önleme özelliğe para vermişsin gitmesin o da
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Yansıma önleyici ekran soyuluyor bi kere kalemle kullanılınca. Özelliğini kaybetmesine gerek yok.
0 Likes
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Pardonda ne soyuluyor? Patates mi soyuluyor? 😂 😂 😂 😂 ben gayet sürekli kullanımıma rağmen sorunsuz ekran. Ayrıca ekranı soyamazsın bu kalemin ucunda jiletmi var? Kauçuk ya kauçuk, elinin soymadığı şeyi zaten o soyamaz ayrıca bu camın özelliği
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Ya ne anlatıyorsun teknolojiden anlamıyorsun konuşuyorsun. Aynen patates soyuyoruz cihazda😂20250209_180143_1000024742_1739113303.jpg
0 Likes
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Oha bende olmadı hiç, bu arda ne kullandın hakkaten? Kalem mi o? Eğer kalemse çizimlerini tozlu yağlı ekranda yapmışsın ki zaten o ekranda adam akıllı kaymıyor ve... teknolojiden anlamamak anlamına gelmez benim cihazımda onun olmaması 😂😂
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Hocam bu benim değil. İnternetteki rastgele kullanıcıların şikayetleri (adamın eli devasa zaten) Bende bi sorun yok ekran koruycusuz kullanıyorum sizin gibi. Ama ben spen kullanmıyorum eğer spen kullanırsa herhangi biri ekran koruyucusuz cihaz ciziliyor. Samsung garanti kapsamında değişiyor

İsterseniz koruyucusuz 1 ay speni aktif kullanın 😊 denemesi bedava zaten ama sonrasında garanti ile uğrasacaksınız
0 Likes
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Ekran koruyucu yok zaten sıkıntı orada 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
0 Likes